balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bonec topici ve rakı topici varken fırsattır. Trollere saygım sonsuz fakat ciddiye de alın . Bi kız var bizim bölümden. Dengesiz,oynak vs. Yılbaşında napıcaksın diye soruyor, yani ağız aradına vs inanıp bayadır bi hiç bi planım yok vs diyorum ama ters bir şekilde cevap veriyorum. Baya bir muhabbet kurmak istiyor fakat ben işte geçiştiriyorum muhabbeti vs. Sen napıcaksın dedim, arkadaşlarımla evde olcam falan dedi. iyi dedim kapattım tekrar muhabbeti. Saçmasapan bir tavır aldı olaylar. Bu kızla bir ilişki istemem çünkü dengesiz. Fakat yılbaşında işim yok , bu kızı isterim o yüzden. Nasıl olcak? Olmadı sizlere eğlence olsun be napalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi açıldı, 2 altta ASDFGFASGSADHDAFHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aynı gün içinde 2 kız meselesi. başlıkları değişik koysydınız bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bide bu kız sizi aldatıyo bariz. aşadaki elemana da yazıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nileppezdel said: abi açıldı, 2 altta ASDFGFASGSADHDAFHS kepazeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Neyse ki o kız bu failini görmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Keşke bigün şu kızlar bigün "Arda???" diye fırlayiverse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Evet ya öyle bi topik olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evde parti ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o imkansız evde ailem olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tanıdığınız ortak arkadaşlarından ve o partiye gidenlerden birini bul, onun vesilesi ile partiye kendini davet ettir sonrasını banlanmamak adına yazmıyorum. doğaçlama is the best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben de gelcem de. beni de çağır de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yeni yıla sevişerek girerseniz bütün 1yıl sevişirsiniz klasiğini de yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben veririm parti. numarasını ver kızın. cagırırım merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gel yılbaşında seninle takılalım biz, dertleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yok saol. sen tipim degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 barbu said: ben veririm parti. numarasını ver kızın. cagırırım merak etme O ne lan öyle olmaz o. Ben çağırırım olmadı yine zaten,size geliriz vs. Senin isteklerin olursa onu değerlendirirm tabi ben . menfaat ilişkisi hesabına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aslında sadece benzer başlık isimlerine yapılmış bir espriydi, bende öyle çok delirmiyorum senin için.hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kız son 1 yıl içinde sevgilisinden ayrılmış, sevgilisinin antitezi olarak seni görüp sendeki özellikleri overrate etmiş, ondan bu aralar sana yazıyor. sen eski sevgilinin antitezisin. iş ciddiye binerse kız artık seni primary olarak görecek, bu sefer antitez sıfatın ortadan kalkacak, kız da "noluyo lan bu herif böylemiymiş ıy" diyecek ve seni ortada bırakacak. o yüzden ya hiç bulaşma, ya da yeni yıla anadan üryan girmesini sağla. eski sevgili yakışıklılığı ve güçlülüğü, sen ise zeka ve olgunluğu temsil ediyorsun. ne yazık ki kızlar 2 milyon yıldır 1. tipe veriyor. truly sorry for your lots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ilk paragrafa evet. ikinciye de. üçüncüsü kısmet aga. Yılbaşı durumu var, balon faktörü var yani sadece basit genellemeler yok ki ortada. mukadderat o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Manve_13 said: Keşke bigün şu kızlar bigün "Arda???" diye fırlayiverse Kahkahayı basarım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 balon said: Bu kızla bir ilişki istemem çünkü dengesiz. Fakat yılbaşında işim yok , bu kızı isterim o yüzden. Nasıl olcak? "senle ilişki istemem" diyip elde edebildiğin kız sayısı 10da3 gibi düşük bi oran. o yüzden bu konulara girme. oturup zaten "sevgili mi olsak" muhabbeti donmez heralde ? bak sen takılmana, çok güzel şeklini koymuşsun takdir ettim. gene fazla sallamadan, başka alternatiflerin oldugunu da belirterek "ben de yılbaşı ne yapacagıma karar veremedim" diyip konuyu ac bi sekil. "gelsene bize" diye atlıycak. atlayınca da olabilir aslında ya diyip kesin geleceğin izlenimi vermeden ağırlığını koru. yılbaşı gecesi de git mal olma eglendir hatunu sonra belli bir miktar alkol 1:15 gibi çek odaya ver eline mikrofonu arasın alkaponu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi ev paritisi verelim , gece de seks yapalım diceksin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kızınıda al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kitana said: abi ev paritisi verelim , gece de seks yapalım diceksin bu kadar. ne güzel olur öle diyebilsek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar