forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yapanlar nasıl yapıyor bunu, derisi dayanmas insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 arkadaşım askerde cezaevine girdi sakalını geceden kestiği için ( sabaha kadar az bişey uzamış ) adama seve seve kestiriyolar her allahın günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 forgiver said: yapanlar nasıl yapıyor bunu, derisi dayanmas insanın bnce de dayanmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 dayamaS çünkü ağda yapmıyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hergün traş olmak zorundaysanıs veet kullanın fdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hergün tras olunca cildin alısıyo tertemiz oluyo. ama oyle haftada bir, 5 günde bir falan kafana gore kesersen cildinde bozulmalar oluyor, ozellikle cene altında boyaza dogru kırmızı kırmızı olur sinir bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 3 senedir falan sadece 1 kere jiletle tras olmusumdur heralde. Dayanabiliyorsaniz jilet kullanmak iyi esasen. Ama benimki gibiyse cildiniz vay halinize. Sirf zayiflasin diye -yapiyorlarsa- yuzume lazer epilasyon yaptirmayi dusunuyorum. Sakallarim falan ne varsa. Ondan sonra tras olabilirim belki. Hep kirli sakalim bu arada. Mis gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ayda bir tras oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Economics said: arkadaşım askerde cezaevine girdi sakalını geceden kestiği için ( sabaha kadar az bişey uzamış ) adama seve seve kestiriyolar her allahın günü köse olmak askerde iyi bişi aslında LOOK AT THE BRIGHT SIDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 toggie said: hergün tras olunca cildin alısıyo tertemiz oluyo. ama oyle haftada bir, 5 günde bir falan kafana gore kesersen cildinde bozulmalar oluyor, ozellikle cene altında boyaza dogru kırmızı kırmızı olur sinir bişey. ters alınca olur o, normal sadece tek bir yöne doğru keserseniz tahriş olmaz. bide traştan sonra balsam sürmek lazım kolonya yakıyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yok ters alınca zaten cok fena olur da bu tahris ters alınca değil. yani hergün ya da iki günde bir sürekli kesersen yine tahriş olmuyor. ama kafana göre takılırsan tahriş oluyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 köpük yerine jel kullanırsanız tahriş olmuyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 karı gibi krem sürünce çok tahriş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 peki duştan önce mi traş olunmalı sonra mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://www.alcamsatcam.com/r/gillette-series-tras-jeli-protection-mb34013_432093_r1.jpg sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sonra tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sabah kalkınca da cilt yumuşak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ama önce olunca saçınızdaki yüzünüzdeki köpük duş alınca hemen temizleniveriyo. saçınız uzunsa hele saçınıza bulaşsa bile sorun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tersten almadan traş olunmuor ki.oluyo ama tam cillop için terste gerek.heryeri düz aldıktan sora en son ters alınca tertemiz oluyor.öbür türlü gözükmesede dokununca sert kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 traştan sonra duş şart ya, böyle bir psikolojik rahatszılığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sakalın çıkış yönüne göre almak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi köpük temizlemek için duşa mı girilir lan. ben yüzümü yıkadıktan sonra sagda solda kalanların üzerinden tekrar bi geçiyorum zaten :D mesela 3-4 haftadır kesmediğim sakalımı kestim bugün. ufacık böyle gözle görülmeyen sivilceler vardı. jilet de dandikti gerçi permatik aldırmıştım kapıcıya, yüzüm kan içinde kaldı. ama yıkayıp kuruladıktan sonra bişey kalmadı tabi parlıyorum şu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Brigand said: peki duştan önce mi traş olunmalı sonra mı Cilt biraz nemli olursa traş rahat olur, duş cildi ıslatıyor nemlendirmiyor sonuçta, o yüzden tonik, krem sabun artık ne kullanıyorsanız düzenli uygulanırsa cilt her daim nemini korur, duştan önce olup duştayken kılı tüyü atarsınız. Ha en güzeli duşta olmak coolskin tarzı birşey varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Doğduğumdan beri tıraş olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar