Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jeep Önerileri istiyorum...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

valla param olsa jip almam neden mi?

bir kere istanbul zaten dümdüz bir yer, plato gibi, ne gerek var jip almaya? ayrıca jipi alıp paso düz yolda kullanıp gereksizce fazladan benzin yakmaya ne gerek var ki? herkes bilir jiplerin resmen benzin içtiğini.

bence jip anca arazide kullanmak için alınmalı yoksa gereksiz bi masraf kaynağıdır. ha illa "param var çarçur etmek istiyorum sana ne leyn" derseniz orasına karışmam :)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Thealon, 11 Temmuz 2004 16:30 tarihinde demiş ki:
Dynamic O Porsche Cayanne ile aranda 400 Mlyar kadar ufak bir sorun var...:)
Ayrıca araba 650 Hp || 0-100 km. 4,0-4,3 gibi bi zamanda çıkıyo hem spor araba almadanada gerek kalmaz :)

tmmda x5 , range rover fln eşantiyonmu veriyorlar
onlarda az buz değil hani?

ayrıca 100km hıza cıkana kadar benzin kalmıyo be porşta.. :-)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gabe_Logan, 11 Temmuz 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
valla param olsa jip almam neden mi?

bir kere istanbul zaten dümdüz bir yer, plato gibi, ne gerek var jip almaya? ayrıca jipi alıp paso düz yolda kullanıp gereksizce fazladan benzin yakmaya ne gerek var ki? herkes bilir jiplerin resmen benzin içtiğini.

bence jip anca arazide kullanmak için alınmalı yoksa gereksiz bi masraf kaynağıdır. ha illa "param var çarçur etmek istiyorum sana ne leyn" derseniz orasına karışmam :)..

Abi haklısında,babam geçen bi arkadaşının jipine binmiş tutturdu ben jip alacam diye,eski modelde kabul etmiyo :)[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hangi arabayı?
hummer yan apartmanda birisinde var biliyorum zaten
porş zaten bi cıktı herkesin altında
zilyon tane gördüm elalem para yok diyo ama inanmıyorum artık
en azından gece nsene staja giderken her gün araba ile geçtigim yolda benim yöne ters yonde gelen bi porş vardı hep aynı yerlerde karsılasıyorduk :)

x5 alıp jantları değiştirip 22" taktıranlar var ehe feci oluyo
jip konforu kalmıyo hiç ama acaip güzel duruyo x5 de
içinede kafalık arkasına devasa lcd ekran altına klavye vb taktırıyorlar
süper bi ses sistemi fln valla kralın kralı oluyo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...