Logan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 valla param olsa jip almam neden mi? bir kere istanbul zaten dümdüz bir yer, plato gibi, ne gerek var jip almaya? ayrıca jipi alıp paso düz yolda kullanıp gereksizce fazladan benzin yakmaya ne gerek var ki? herkes bilir jiplerin resmen benzin içtiğini. bence jip anca arazide kullanmak için alınmalı yoksa gereksiz bi masraf kaynağıdır. ha illa "param var çarçur etmek istiyorum sana ne leyn" derseniz orasına karışmam :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Thealon, 11 Temmuz 2004 16:30 tarihinde demiş ki: Dynamic O Porsche Cayanne ile aranda 400 Mlyar kadar ufak bir sorun var...:) Ayrıca araba 650 Hp || 0-100 km. 4,0-4,3 gibi bi zamanda çıkıyo hem spor araba almadanada gerek kalmaz :) tmmda x5 , range rover fln eşantiyonmu veriyorlar onlarda az buz değil hani? ayrıca 100km hıza cıkana kadar benzin kalmıyo be porşta.. :-)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Gabe_Logan, 11 Temmuz 2004 16:41 tarihinde demiş ki: valla param olsa jip almam neden mi? bir kere istanbul zaten dümdüz bir yer, plato gibi, ne gerek var jip almaya? ayrıca jipi alıp paso düz yolda kullanıp gereksizce fazladan benzin yakmaya ne gerek var ki? herkes bilir jiplerin resmen benzin içtiğini. bence jip anca arazide kullanmak için alınmalı yoksa gereksiz bi masraf kaynağıdır. ha illa "param var çarçur etmek istiyorum sana ne leyn" derseniz orasına karışmam :).. Abi haklısında,babam geçen bi arkadaşının jipine binmiş tutturdu ben jip alacam diye,eski modelde kabul etmiyo :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bizde range rover 4.6 vogue var konfor olarak fena değil, her türlü yolda çok atak bi araç.. onun resmini değil de asıl range roverın kardeşi olarak lanse edilen şu jipe hastayım...range stormer: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ay ne pismiş be.. tam mutantmış.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bilmiyorum ama çok hoşuma gitti bu araç benim... Değişik bi konsept olmuş. Araç 370 beygir Range Stormer range stormer iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Hummer2 bence çok guzel param olsa onu alırdım herhalde jeep ten öte tank vari bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bunları devlet toplatmıştı dimi ya :( satışı durduruldumu acaba [Bu mesaj Egean tarafından 13 Temmuz 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Dynamick arabayı gordunmu bılmıyorum ama gosmemıssende kucuk dılını yutacagına emınım yanı 10 numara bı alet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hangi arabayı? hummer yan apartmanda birisinde var biliyorum zaten porş zaten bi cıktı herkesin altında zilyon tane gördüm elalem para yok diyo ama inanmıyorum artık en azından gece nsene staja giderken her gün araba ile geçtigim yolda benim yöne ters yonde gelen bi porş vardı hep aynı yerlerde karsılasıyorduk :) x5 alıp jantları değiştirip 22" taktıranlar var ehe feci oluyo jip konforu kalmıyo hiç ama acaip güzel duruyo x5 de içinede kafalık arkasına devasa lcd ekran altına klavye vb taktırıyorlar süper bi ses sistemi fln valla kralın kralı oluyo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 tek kapı range'e bittim ben.. sizi bilmiyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yapılan bi araştırmaya göre erkekler, kadınsı hatları olan, porsche jaguar gibi arabaları tercih ederken, kadınların maskulin erkeksi hatlı jipleri tercih ediyomuş.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bmw x5 e konfor ve offroad olarak kötü mü diyorlar link verirmisin pls şu lafı soyleyen bütün oto dergilerinin adreslerini fln okumak istiyorum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bu arada ingiltere gibi ülkelerde şehir içinde bu tür devasa araçları kullanmak yasaklancak/yasaklandı.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yok yasak değil ama ceza vergileri uygulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 muaha radyodan duymuştum çarpıtmasalar olmazdı sanki eheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 15 Temmuz 2004 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar