Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaşlar Jeep önerileri alabilirmiyim? Arabalardan fazla anlamıyorum... Resimde koyarsanız sevinirim :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 infinity FX35 gelecekten gelmiş bi alet abi yaa ismi bile yeter hehehe acaip alet yerden yüksek spor araba gibi duruyo[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paran varsa Porsche Cayenne Gemballo :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 diğer jiplere para vermiyon sanki eşantiyon mu onlar :) şey gibi oldu bu spor araba istiyorum öneri yapın paran varsa lamborjini diyablo tercihlerimi söliyim ben 1.bmw x5 2.range rover 3.volvo xc 90 4.vw tauareg 5.jeep grand cheeroke araçlar hakkında detaylı bilgiyide şu topicde listelenmiş olan istedigin markanın sitesine girerek bulabilirsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kia sorento fiyat acisindan iyi digerlerine nazaran,tabii sundugu donanim vs de ona gore :)
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 jeep genelde sevmem ama audi ve volvo nunkiler hosuma gitmisti gorunce .. chayanne her yerde var bu arada gına geldi, gordugum toplam jeep sayısının 30% u chayanne olabilir
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Audi nin jipi mi varmış?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 A6 allroad var bi de pikes peak kıvamında bir araç çıkacak daha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Valla fiyat sınırını bilmiyorum fakat infiniti fx35 ve ya 45 hem fiyat hem performans hem de şekil olarak süper bence. Ayrıca acelen yok ise bu infinitileri 2005 başında nissan yetkili satıcıları tarafından getirilecek. Şuan müstakil bayiler özel getiriyor yurtdışından gerçi nissan servisleri yedek parçalarına bakıyor ama 100K usd civarında bu arabalar. Nissan getirince 0'ını 70K dolar civarı satacaklarmış. Şuan infiniti alanlar 2inci ele gelince çok kötü patlayacaklar.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 20 milyara bi ikinci el wagoneer al gitsin.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Abi adam 200bin dolarlık jip söleyin fln gibi bişey dememişki ne biliyosunuz belkide Vitara mı CRV mi flm diyo =) Bide yaz geldi patinaj bölümünün para harcama gazı geldi galba herkes araba jip uçak tren tavsiyesi istiyo nedir bu[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Sağolun arkadaşlar şimdi hepsine bakıyorum liste çıkarıcam,resim bulursamda buraya koyarım belki sırayla,herkes faydalansın. Bu arada fiyat önemli değil ama fazla uçmamakta fayda var dimi müsrif olmayalım camel trophy'ye katılmayacaz sonuçta :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Off Volvo XC90 Harika gözüküyo[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 vosvos :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Çok metettiğiniz infiniti FX 35.. Bu araba pek jeepe benzemiyor ya.. Bence şimdiye kadarkilerin en iyisi volvo.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 volvo çok güzel bizim orda bi apartmanda 3 tane var :) hem oldukça güvenli hemde tipi çok hoş valla para sorun degilse alınası bişi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ford explorer 95 model kırmızı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Jip alcak olsam Range Rover Cayenne yada Volvo alırdım Bi ihtimalda Infiniti görünüşü çok hoş.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sen de ne varsa topladın bea :) Range rover iyidir baya jip olarak kullanacaksan ama son versiyonlarındaki süspansiyon sistemi biraz hassas[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Sırayla yazdım işte =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 abi şahane jip işte daha ne olsun. ucuz da...[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: BOccOB, 10 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: BMW nin jipleri off road olarakta, konfor olarakta, fiyat olarakta, kısaca her bakımdan kötü. Ayrıca çabuk eskiyip çok masraf çıkarıyorlar. nası yani benmi yanlış biliyorum vaktinde x5 avrupada 1 ülke dısında geri kalan bütün ülkelerce yapılan oylamada en iyi jeep seçilmişti? aynı zamanda pekçok ödül de almış tı?[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konfor amaçlı alınacaksa SUV daha mantıklıdır. Yok harbi arazi dağıtılacaksa o zaman Land Rover Defender, Mercedes G Serisi, Jeep Wrangler, Hummer (abartı) gibi araçlar alınmalıdır.
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Dynamic O Porsche Cayanne ile aranda 400 Mlyar kadar ufak bir sorun var...:) Ayrıca araba 650 Hp || 0-100 km. 4,0-4,3 gibi bi zamanda çıkıyo hem spor araba almadanada gerek kalmaz :)
Öne çıkan mesajlar