Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jeep Önerileri istiyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
infinity FX35 gelecekten gelmiş bi alet abi yaa ismi bile yeter hehehe acaip alet yerden yüksek spor araba gibi duruyo[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Admin
Mesaj tarihi:
diğer jiplere para vermiyon sanki eşantiyon mu onlar :)

şey gibi oldu bu
spor araba istiyorum öneri yapın
paran varsa lamborjini diyablo

tercihlerimi söliyim ben

1.bmw x5
2.range rover
3.volvo xc 90
4.vw tauareg
5.jeep grand cheeroke

araçlar hakkında detaylı bilgiyide şu topicde listelenmiş olan istedigin markanın sitesine girerek bulabilirsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
jeep genelde sevmem ama audi ve volvo nunkiler hosuma gitmisti gorunce .. chayanne her yerde var bu arada gına geldi, gordugum toplam jeep sayısının 30% u chayanne olabilir
Mesaj tarihi:
A6 allroad var bi de pikes peak kıvamında bir araç çıkacak daha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Valla fiyat sınırını bilmiyorum fakat infiniti fx35 ve ya 45 hem fiyat hem performans hem de şekil olarak süper bence. Ayrıca acelen yok ise bu infinitileri 2005 başında nissan yetkili satıcıları tarafından getirilecek. Şuan müstakil bayiler özel getiriyor yurtdışından gerçi nissan servisleri yedek parçalarına bakıyor ama 100K usd civarında bu arabalar. Nissan getirince 0'ını 70K dolar civarı satacaklarmış. Şuan infiniti alanlar 2inci ele gelince çok kötü patlayacaklar.
Mesaj tarihi:
Abi adam 200bin dolarlık jip söleyin fln gibi bişey dememişki ne biliyosunuz belkide Vitara mı CRV mi flm diyo =)

Bide yaz geldi patinaj bölümünün para harcama gazı geldi galba herkes araba jip uçak tren tavsiyesi istiyo nedir bu[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
Sağolun arkadaşlar şimdi hepsine bakıyorum liste çıkarıcam,resim bulursamda buraya koyarım belki sırayla,herkes faydalansın. Bu arada fiyat önemli değil ama fazla uçmamakta fayda var dimi müsrif olmayalım camel trophy'ye katılmayacaz sonuçta :)[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
sen de ne varsa topladın bea :) Range rover iyidir baya jip olarak kullanacaksan ama son versiyonlarındaki süspansiyon sistemi biraz hassas[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 10 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki:

BMW nin jipleri off road olarakta, konfor olarakta, fiyat olarakta, kısaca her bakımdan kötü. Ayrıca çabuk eskiyip çok masraf çıkarıyorlar.

nası yani benmi yanlış biliyorum vaktinde x5 avrupada 1 ülke dısında geri kalan bütün ülkelerce yapılan oylamada en iyi jeep seçilmişti?
aynı zamanda pekçok ödül de almış tı?[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
Konfor amaçlı alınacaksa SUV daha mantıklıdır.

Yok harbi arazi dağıtılacaksa o zaman Land Rover Defender, Mercedes G Serisi, Jeep Wrangler, Hummer (abartı) gibi araçlar alınmalıdır.
Mesaj tarihi:
Dynamic O Porsche Cayanne ile aranda 400 Mlyar kadar ufak bir sorun var...:)
Ayrıca araba 650 Hp || 0-100 km. 4,0-4,3 gibi bi zamanda çıkıyo hem spor araba almadanada gerek kalmaz :)
  • Yeni Oluştur...