Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 3 Do firmasindan Ses soluk cikmiyor uzun zamandir Ben Might and Magic oynunu cok severdim bana eski RPG oyunlari hatirlatiyor uzun zamandir yenisini bekliyorum ama cikacaga benzemiyor 3do Heroes ve might and magic in son versiyonlarini batirdi. Heroes duyduguma gore cikacakmiş might and magic ciakcakmi?
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yok artık , battı 3do diye bişey kalmadı.Zaten might n magic de 7. oyundan sonra bozmuştu iyice.Allah rahmet eylesin.[signature][hline].....
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=41225[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ubisoft büyük ihtimalle heroes la birlikte m&m oyunlarını da yapıcak. Yani gelir devamı[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Masticore, 16 Temmuz 2004 14:13 tarihinde demiş ki: 3 Do firmasindan Ses soluk cikmiyor uzun zamandir Ehuhehah. Kusura bakma ama görünce garip geldi. Soluk çıkmaz tabi. Soluk yollarını kestiler 3DO'nun. Bu arada Heroes çıakcak gibi görünüyor ama M&M çıkmasın bence. 7den sonra kaçırdılar ipin ucunu.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Öne çıkan mesajlar