fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 1.5 saattir bana fırtına diye aratan arkadaşımı da tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi fede gibi bi adamın bilebileceği şarkı sayısı çok az zaten. şarkıyı anladım direk adını hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 müslümden sorarım apışıp kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahah fırtına-o fortuna iyimiş abi şey deseydin şampiyonlar ligi gösterimlerinde çıkıyo son kısmı falan deseydin di di di di di di diiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 HEPSİ 7 NOTAYLA YAPILIYO LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hahah bu şarkı reha muhtarın fon müziği değilmi lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi nasıl insanlarız ya insan mıyız biz ulan dünyanın bildiği insanlığa mal olmuş klasik şarkıları ya reha muhtardan biliyoz ya inter-barça maçından, iyiyiz epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 reha muhtarın üstünü çiz derken direk üstünü çizmek istemiştim hani altını çizmiyim bi tezatlık olsun diye ama o üstünü çizmeyi tercih etti, canısağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 garbıçmış bura ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KmZeRoKCuYo&feature=rec-fresh+div-r-1-HM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=88519714341&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 iyi akşamlar paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
davut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 arkadaşlar ben pal station da bir şarkı dinledim şarkı buna benziyo; dırıt dırıt dııı dırıt dırıt dırıt dııı dıırıt kalın sesli bi kadın söylüyo çok aradım ama bulamadım bulursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar