parvus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şimdi şöyle bir sorum olacak, bilgisayar tamamen çöktüğü, güvenli kip bile gelmediği zamanda işe yarayacak bir program arıyorum bilgisayarı şu andaki haline getirecek. Yalnız dvd değil de taşınabilir disk'e atabilmeliyim ki 10 tane dvd ile yedek almıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Norton Ghost http://www.symantec.com/norton/ghost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 acronis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kesinlikl acronis true image(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 acronis +1 aldigin backuplari bootable hale getiriyosun, aleti o dvd ile actigin zaman backuptan direk recover ediyo. (boot ederek recover olayini denemedim, ama olayi bu, diger yonlerden de gayet basarili) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mindi/Mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 acronis (tu) para yoksa Macrium Reflect (tu) (tu) http://www.macrium.com/reflectfree.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bişiy sorcam: Şimdi windows var, acronisle yedeğini aldık.Ubuntu yüklücem sonra diyelimki bu yedeğe dönmek istedim, onu bootable disk ile halledebiliyor muyum, yoksa windows kurmak, dosya sistemini ntfs yapmak, acronis yüklemek, aynı partionları yaratmak falan gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bootable cd ile dönebilmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Hazır konu açılmışken ben de acronis'le ilgili birşey merak ediyordum. Aldığımız yedeği çökmüş olan windowsun yerine geri yüklediğimiz zaman o bölümdeki herşey mi yoksa sadece windows mu siliniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 c partition yedegini aldıysan, aldıgın zaman c de ne varsa aynen geliyor. sonradan koydukların güm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sorulmamis ama linux icin birisi boyle bir ihtiyac duyarsa diye yazalim: fsarchiver (Eski partimage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sharky said: Mindi/Mondo Linux icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dikkat etmemisim.. Hatta tesekkur ederim. Hemen deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ehem simdi mondo'da soyle bir durum soz konusu. Kendilerinden tek istegim oldugu gibi partition'in image'ini almasi. Amma velakin, burnunu grub'a falan sokup boot loader'a falan ulasmaya calisiyor. Haliyle beni deli ediyor.. Kendisi de deli olup fatal error veriyor :) said: The de facto standard location for your boot loader's config file is /etc/grub.c onf but I cannot find it there. What is wrong with your Linux distribution? Try 'ln -s /boot/grub/menu.lst /etc/grub.conf'... Standart bir is icin fazla bir program. Eminim profesyonel sistemlerde cok daha kullanislidir ancak ev kullanicisi icin pek de uygun degil, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar