Quarsht Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Account name ve password yazilan yeri saydam yapmak istiyorum ama nasil? yardim ederseniz sevinirim. 1 e 1 bi kare actim siyah, gump editorde account ve pass yazilan karenin koduda var ama saydam yapamiyorum. Birde baska neler yapmam lazim clienti tamamlamak icin yani background tamam hex le yazilari turkcelestirdimde baska bi islem varmi yapilicak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bi Verdata Programında Transparan Die bi secenek vardi galiba sag altta ona tiklarsan olur istedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 1x1 bmp olur mu bilmiyorum. olur gibi geliyo ama, sen bi 4x4 fln dene. simsiyah yap bmp yi, sonra o yerin numarasını da biliomuşsun, o numaraya o resmi patchle belki bu kısmı yapmıyorsundur. verdataya patchlenince uo clientını aç hex edit fln gerek yok[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bak şöyle yapabilirtsin gunp edit ten account name resmini bul bu biraz zor olur ama olsun bu resmi load ed ve kaydet biyere sonra Flash Mx YÜKLE ALPHA YAP :D al sana saydam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tazmanyak'ın dediğini yap sonra verdatana bir program aracılığı ile 5058 e pathcle.[signature][hline]Fredy ReturneD [Bu mesaj Xharloan tarafından 16 Temmuz 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 prdn. [Bu mesaj Xharloan tarafından 16 Temmuz 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarsht Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tamam saydam yapmayi hallettim uanliz ortasi saydam oluyor kenarlarin kodunu bilen varsa yazarsa sevinirim birde baska birsey gerekirmi yani baska clientle girilmesin die biri acik acik anlatirsa cok iyi olur. Saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar