Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 IKEA dan bi halı aldım. beyaz yün yün süper bişe. ama sonra odama kaplattığım halıflex vs ve diğer eşyalar ile halının rengi uyuşmadı. halıyı hiç kulalnmadım. pakwetinden bir defa açtım serdim baktım uymadı kaldırdım tekrar paketine koydum.. şimdi ben bu halıyı IKEA ya geri götürsem ürün iade alıyolşarmı ya da halının parası kadar alışveriş yapabilirmiyim ? faturası elimde. 2 hafta önce aldım. 15 günü geçti gibi sanırım.
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 git konuş bence, cayma hakkı 15 gün olması lzım ama kimi firmalar 1 aya kadar izin var galiba
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bi de o beyaz yun yun dedigin hali, klasik 18-32 ya$ arasi ili$kilerde erkek tarafinin kiza kiyak olsun diye genc kizlarin en cok istedigi tuy tuy olan halinin alinmasiyla 2 gun araliksiz sex yaptiran ama takribi 1 hafta sonra arasina giren kirden ve kar beyazi renginin bok kahverengisine dogru yelken acmasiyla evdeki butun sinerjiyi yok eden hali mi?
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Üründe herhangi bir kusur oluşturmadıysanız geri alıyorlar, baya sorgusuz sualsiz alıyorlar hem de, öyle alıştığımız çirkeflik durumlarından eser yok. Süresi de bir aya kadar diye biliyorum. Nakit iade yok ama, hediye çeki veriyorlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Esh said: bi de o beyaz yun yun dedigin hali, klasik 18-32 ya$ arasi ili$kilerde erkek tarafinin kiza kiyak olsun diye genc kizlarin en cok istedigi tuy tuy olan halinin alinmasiyla 2 gun araliksiz sex yaptiran ama takribi 1 hafta sonra arasina giren kirden ve kar beyazi renginin bok kahverengisine dogru yelken acmasiyla evdeki butun sinerjiyi yok eden hali mi? ahuahuahua bu ne be? tanım manyağı olmuş bu mesaj.. hauahuahuahuahua
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Esh said: bi de o beyaz yun yun dedigin hali, klasik 18-32 ya$ arasi ili$kilerde erkek tarafinin kiza kiyak olsun diye genc kizlarin en cok istedigi tuy tuy olan halinin alinmasiyla 2 gun araliksiz sex yaptiran ama takribi 1 hafta sonra arasina giren kirden ve kar beyazi renginin bok kahverengisine dogru yelken acmasiyla evdeki butun sinerjiyi yok eden hali mi? Ohhasdhas +rep
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Esh said: bi de o beyaz yun yun dedigin hali, klasik 18-32 ya$ arasi ili$kilerde erkek tarafinin kiza kiyak olsun diye genc kizlarin en cok istedigi tuy tuy olan halinin alinmasiyla 2 gun araliksiz sex yaptiran ama takribi 1 hafta sonra arasina giren kirden ve kar beyazi renginin bok kahverengisine dogru yelken acmasiyla evdeki butun sinerjiyi yok eden hali mi? evet aynen o halı :D hatun isteği üstüne alındı zaten
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bence senenin mesajı esh'inkidir.. çok saçma yaw.. ahuaha bi de bilmiş be.. ahuahuahuahua çok komik
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hadi IKEA ile de eglenelim bu topicte. bir cool story benden Alman bi ev arkadaşımız var evde de ortada büyük bi sehpamız. ben altındaki rafa ayagımı koymus tv izlerken bam diye raf çöktü. ev arkı IKEA mı? diye güldü. evet acı gerçek cevap IKEA idi :(
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ehuaehu bunu yapin olmazsa: http://www.youtube.com/watch?v=WugVu2b-y0s
Öne çıkan mesajlar