Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IKEA'da ürün iade veya değişim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
IKEA dan bi halı aldım. beyaz yün yün süper bişe. ama sonra odama kaplattığım halıflex vs ve diğer eşyalar ile halının rengi uyuşmadı.

halıyı hiç kulalnmadım. pakwetinden bir defa açtım serdim baktım uymadı kaldırdım tekrar paketine koydum..

şimdi ben bu halıyı IKEA ya geri götürsem ürün iade alıyolşarmı ya da halının parası kadar alışveriş yapabilirmiyim ?

faturası elimde. 2 hafta önce aldım. 15 günü geçti gibi sanırım.
Mesaj tarihi:
bi de o beyaz yun yun dedigin hali, klasik 18-32 ya$ arasi ili$kilerde erkek tarafinin kiza kiyak olsun diye genc kizlarin en cok istedigi tuy tuy olan halinin alinmasiyla 2 gun araliksiz sex yaptiran ama takribi 1 hafta sonra arasina giren kirden ve kar beyazi renginin bok kahverengisine dogru yelken acmasiyla evdeki butun sinerjiyi yok eden hali mi?
Mesaj tarihi:
Üründe herhangi bir kusur oluşturmadıysanız geri alıyorlar, baya sorgusuz sualsiz alıyorlar hem de, öyle alıştığımız çirkeflik durumlarından eser yok. Süresi de bir aya kadar diye biliyorum.

Nakit iade yok ama, hediye çeki veriyorlar.
Mesaj tarihi:
Esh said:

bi de o beyaz yun yun dedigin hali, klasik 18-32 ya$ arasi ili$kilerde erkek tarafinin kiza kiyak olsun diye genc kizlarin en cok istedigi tuy tuy olan halinin alinmasiyla 2 gun araliksiz sex yaptiran ama takribi 1 hafta sonra arasina giren kirden ve kar beyazi renginin bok kahverengisine dogru yelken acmasiyla evdeki butun sinerjiyi yok eden hali mi?

ahuahuahua bu ne be? tanım manyağı olmuş bu mesaj.. hauahuahuahuahua
Mesaj tarihi:
Esh said:

Ohhasdhas +rep
Mesaj tarihi:
Esh said:

evet aynen o halı :D

hatun isteği üstüne alındı zaten
Mesaj tarihi:
hadi IKEA ile de eglenelim bu topicte.

bir cool story benden

Alman bi ev arkadaşımız var
evde de ortada büyük bi sehpamız. ben altındaki rafa ayagımı koymus tv izlerken bam diye raf çöktü.
ev arkı IKEA mı? diye güldü.
evet acı gerçek
cevap IKEA idi :(
  • Yeni Oluştur...