Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ya benim aradigim bagzi scriptler var ama hiç bi yerde bulamadim çok arastirdim ama yok nafile Ve bir sorun var sorun Owner ACC. nin teleport olmamasi ve .add den npc koyamamasi fizzle oluyor büyü sanıyor :( nie acaba ?? Scripts; 1.Skill menüleri ( Craftsman in mesela menüsü |Tekrar Yap| falan war inscription menüsünde falan ) 2.Yeni evler 3.tamamen farkli bir harita bulabilecegim yer varmi ne britain ne bişey tamamen farkli ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Aramamıssınki arkadaşım. Şurda iki dakika arasan sorduğun soruların çoğunun cevabını bulursun. Npc yaratırken fizzle olmasının nedeni .gm =1 yapmaman olabilir. Menu dialogları eski nebula scriptlerinde bulabilirsin. Yeni evler istiyorsan faustun dökümanını okuyabilirsin. Farklı haritaları www.emdx.net ' ten bulabilirsin. Fakat yaptıklarını bilmeden hazırcılıkla yapacağın için iki dakika sonra regionları yeni haritada nasıl ayarlıyacagım diye topic açabilirsin ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bak ilk dene bir .hits 100 dene hits 0 dir. veya .gm fln yapmamisindir eyer gm'in spawn koymasini istiyorsan zebula ocak sciriptlerinde vardir. .spawn'diyince cikar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ah ah search.php sayfası boşunamı var acaba . merak ettim basınca çalışmıyorum . yoo çalışıyormuş . acaba arayınca çıkmadımı . yoo oda çıkıyormuş çok ilginç :) alsana farklı harita[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 <<< SeVaBiNa Script >>> yeni mIRC scripti.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 valaha orasını bende anlamadım faust[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 :D eheheheheh harbi öyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar