=) Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 telefonum bozulduğundan evde bu cihazı buldum ancak şarj aleti falan yok ortalıkta usb kablosu buldum birtane uyan ancak bilgisayara takınca üstte şarj ışığı gibi kırmışı ışık yanıyor ama yinede açılmıyor ne yapmam gerek ? yanlış yer açtım mobil cihazlara açıcaktım modlar taşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 biri cevap versin :D fotoğraf makinasının kablosuyla şarja takıyorum üstte kırmızı ışık yanıyor bir süre sonra sönüyor ama tel açılmıyor.acaba açma kapama tuşunu mu bilmiyorum :D no ya basılı tutuyorum işte yanlış mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi sende hep boyle kisisel problemlerle geliyon p.s. saka alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oha abi. telefonu bozulunca evde blackberry bold bulan insanlar var ya. vay anasını. benim asıl telefon arıza yapsa, bizim çekmeceleri karıştırıyorum, nokia 3210, nokia 5110, ericsson 388, efendime söyliym motorola'nın 2.5 kilo çeken mobil telefonların atası falan çıkıyor. onları kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 benim değil yahu babam kullanamıyor diye kenara koymuş :D yoksa gökten yağmıyo bizim evde telefonlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Nasıl yapıyorsun bilemiyorum ama aklıma gelen ihtimal: telefon açılmıyor diye hemen çekme fişini. Bir süre bekle, şarj ediyorsa açılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kendi sarj aletini bulursan sarja tak bi sure dolunca acilicak telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 keramet kendi şarj aletinde yani kırmızı tusa basılı tutunca açılıyo normalde o doğru o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu kadar hassas telefon görmedim ya, osursan bozuluyor. iphone varken kaç kere ıslandı, yere düştü, cillop gibi çalışmaya devam etti, bununla yağmur yağarken konuşma yaptım, telefon patladı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar