Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Selam araştırma yaptım snaırım bu konu dha önce açılmamış açıldıysada affola . bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim . 1-Iphonedan türkçe karakter seçeneğini aktif hale getiriyorum ingilizceyi kapatıyorum ancak halen ingilizce klavyeyi görüyor ? 2- ring tone olarak sadece iphonedaki default sesleri kullanabiliyorum. Eklediğim mp3leri çaldırmanın yolunu bulamadım . 3- Önerebilecğeiniz bedava navigasyon programı var mı ? 4- iphoneu yeni kullanmaya başladım hangi programlar olmazsa olmazdır ,hangi oyunlar şartdır ? ( mümkünse free değilse gerçekten ii olan programları satında alabilirim ) şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hemen altında Apple iPhone topici var insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 var tabi fakat orda bu soruların yanıtı yok. jb üzerine 30 sayfa muhabbet yapılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sayfasız 40 sayfalık konuya link vererek yardımcı değil laf sokmuş oluyosun ki ben bu tavrın hastasıyım + değer yaratabiliyorsan yaz yoksa görüşlerinin bi anlamı yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dedigimi anlamıyıcak kadar kalın kafalı yada dar görüşlü müsün? hemen altında iphone topici var ne için açılmıs o topic? her iphone app'si yada sorunu yada bku püsuru için ayrı topic açılmasın diye genel bir başlık orası oraya yazarsan insanlar okur ve cevap verir burda sadece baslık kalabalıgı yaratıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 berk ayarı yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 berk ayarı yedi double kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Net bir şekilde sorulmuş bir soruya net bir şekilde cevap verilmesi halinde bu konu altta laf kalabalığından çok daha anlamlı hale gelecek, veya gelebilecekti diyeyim çünkü şu an itibariyle bu topicte gereksiz yorumla doldu. Ps:Moderatörden ricam ilk mesaj hariç yazılan tüm yorumları silmesidir. Ps2: bu forumdaki sidik yarışı olayını çözebilmiş değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 türkçe klavye yaptıysan ayarlarda , olmuştur. türkçe klavye olarak sana ekranda ç ş ğ ü göstermesini bekleme. c ye basılı tuttugunda karşına ç çıkıyo g basılı tutunca ğ falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mulgear6 said: dedigimi anlamıyıcak kadar kalın kafalı yada dar görüşlü müsün? http://seoulbeats.com/wp-content/uploads/2009/10/dogcat_calmdown.jpg ps: imagepost olayını sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 BaaL said: türkçe klavye yaptıysan ayarlarda , olmuştur. türkçe klavye olarak sana ekranda ç ş ğ ü göstermesini bekleme. c ye basılı tuttugunda karşına ç çıkıyo g basılı tutunca ğ falan. Off çok teşekkür ederim çok saol. telefonu geri vermeyi düşündüm ciddi ciddi . Sabahta simcardı nerden takacagıma baya bi kafa yormuştum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dunedain said: Ps2: bu forumdaki sidik yarışı olayını çözebilmiş değilim... sidik yarışı başlatıp "şu sidik yarışını hiç anlamıyorum" demek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dunedain said: Ps:Moderatörden ricam ilk mesaj hariç yazılan tüm yorumları silmesidir. ben de server beyden beni premium üye yapmasını rica ediyorum olur mu öyle şey gelsin sahibi buranın taşır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mulgear6 said: dedigimi anlamıyıcak kadar kalın kafalı yada dar görüşlü müsün? hemen altında iphone topici var ne için açılmıs o topic? her iphone app'si yada sorunu yada bku püsuru için ayrı topic açılmasın diye genel bir başlık orası oraya yazarsan insanlar okur ve cevap verir burda sadece baslık kalabalıgı yaratıyosun her acilan basligin yükü sana mi biniyor niye sinirlendin bu kadar aynisi 3 5 konu assagida olmus kimse laf etmemis n97 basligi http://forum.paticik.com/read.php?7,4227129 n97 opera mobile wi-fi sorunu... basligi http://forum.paticik.com/read.php?7,4505365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 önce insan olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ringtone sorunun cevabını veriyim. youtube a gir orda "iphone ringtone" diye arat çıkanlardan uzun ne biliyim 8-9 dakkalık bişeye gir izle şarkları itunes tan istediğin bölümü kesip ringtone yapabiliyosun.. edik: bi kaç bira içtimde harfleri eksik yazmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Parali oyun olarak Worms u kesin al derim, her kurusuna degiyor. Eger guitar hero tarzi oyunlari seviyorsan Tap Tap i de indirmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 konunun cevabının verilmiş olmasından ve sapansaçma muhabbet nedeniyle kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar