Hagii Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bilgisayarıma hayatımda ilk defa format attım. sonrasında ekran kartı ses kartı veb cam kartı..... driverlerin olduğu cd yi kaybettim. bunları nasıl yükleyebilirim. internetten indiriyorum bunları ve setup yapıyorum. ama olmuyor yardımcı olacak olur sa sevinirim. bilgisayar asus a3ac modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 laptop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 evet laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 netten bulacan driverları yüklicen. Asıl mesele wallpaper seçerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mesela ses deriverini indiroyurm kuruyorum hala ses yok nerede yanlış yapyoum ki bu dosyalar direk setup a basıp iler ileri deyip öyle yükleniyor değil mi? başka türlü yükleniyor sa lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 uniblue driverscanner yükle. kendi tartıp bulup yüklüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ileri ileri olarak yükleniyo valla. Doğru driverları yüklediğinden emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yükledikten sonra restart atıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yüklüyorum yeniden başlat istiyor başlatıyorum olmuyor sanırım yanlış yüklüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Yüklemede yanlış yapman imkansıza yakın,driver yanlıştır yenisini denemeni tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 indirdiğim program onun değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ASUS SITE şu adresden indirip dene istersen, kendi sitesi sonuçta :). edit: link düzeltim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar