Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben beyhana verdim oyumu zira çok lamer oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dory ekmeğin tehditlerine kulak asmayı bırakırsan fikrimi değiştirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 blablabla. ezel'i eklememişim kikirikikiri. çagırmayın abi bundan sonra hiçbi oyuna oynamıyom paticiklen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ezel okadar kötü değil ya. en kötüsü reksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sparkcaster said: tunca yok bonepart yok, abdurrahman çelebi olarak dory i seçiyorum resmen geleceği görmüşüm, tükettin beni bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 lol ezel burdaki oyuncuların rahat 75% inden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/aae/e7f/4fe/c6a/c53/dd1/fa9/bcb/840/4d7/f1_450xNULL.png en iyi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 said: dory... 147 says: http://forum.paticik.com/read.php?34,4522232,page=1 dory... 147 says: akilaya oy ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 zuaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sparkcaster said: Sparkcaster said: tunca yok bonepart yok, abdurrahman çelebi olarak dory i seçiyorum resmen geleceği görmüşüm, tükettin beni bone wowda hane bi sekil ignorelayip oynayabiliyoduk oynuda honda o da yok bri biri tuketiyosun adami aq 2 rating kaybetcem diye kari gibi ben basedeyim defans yapin felan yaziyosun yeni khalasin aq khala en azindan oyunu birakmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi ben pati oyunlarında rating kaybetmiyorum ki :) ama eğlenmiyorum yenilince yani eğer oyun kıran kırana geçmediyse sürekli anlamsızca farm yapan insanlar var, üstelik yapıp yapıp item de kasamıyorlar yani, bana çinli diyorsunuz ama yaptığım tek şey böyle 5 kişi inanmış bi şekilde kule savunup xp ve para kaybetmiyorum o sırada, aptal aptal ölmüyorsam da hırs yapmam yani hiçbir zaman. anlamsızca laneler boşken nc kasılcağına karşı ormana baskın yapılsa oyun 10 kat daha eğlenceli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 55 oy ne lan hon oynayan 55 kişi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bana oy veren itoğluit kim? Ömer sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ben oyumu en kötüye verdim, Estel'e........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 senin yerinde olsam estelin ayaklarına kapanırdım lan her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 reksaya oy veren 2 kişiden 1i benim diğeri kim abi tanımak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Valla ben oynamasam da oyumu Estel'e verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hang drum çalmaya benzemez pehehey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bana oy veren iki omru epey kisalmis arkadas kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sparkcaster said: senin yerinde olsam estelin ayaklarına kapanırdım lan her gün aga yol al pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sparkcaster said: Sparkcaster said: tunca yok bonepart yok, abdurrahman çelebi olarak dory i seçiyorum resmen geleceği görmüşüm, tükettin beni bone bu arada seyide solemeyi unuttum senne oynadigimiz oyunda ben 10/4 idim yane fena oynamamisim sen 8/7 iken ama cok daha guldugum sey su mayin ounama tipinden benden cok tiksinen bri war demek eauheahu belkide birileri war hauheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bana 22 kisi oy vermis bu kadar hon oynayan yok varsa neden biz hergun +1 diye agliyoruz msnde? ya ekmek resmen surda insanlari birbirine dusurdun baska bişi demiyorum. sen oynayamiyosun diye canin sikilio, ona buna sariyorsun bas git kitap oku ufkun genislesin. ugrasma artik insanlarla. ayrica madem bu kadar kotuyum, ben gidiyim pacman falan oyniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abvblizzard said: eyvah ya ezel ciğimi unutmuşum o da pek kötü. http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/untitled.jpg AL AL AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar