Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sparkin ben orijinlerini bilirim, bok gibi oynadigi donemi bilirim. isterse dunya krali olsun yine o halde benim icin her zaman adjsghjfg. 20 kere kesse bile anca MHdir anca baldir derim.
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Spark'ın olayı kısa sürede iyi farm yapmak sadece, karşıda deneyimli oyuncu varsa takımı yönetmek gibi bir vasfı yok mesela. Her takıma lider lazım.
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 surda 1. olup ankette spark ve ekmek'in ne kadar kotu vasifsiz oldugunu konusmak acaip keyf veriyo bana.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 erkin ile deathlord gördüğüm en iyi takım liderleriydi de hon'da pek göremedim henüz bu yeteneği sdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 lafımı dinleyen yok ki, sakalım da var halbuki
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yok yok ekmeğin kazanılabilecek oyunlara concede demesi moralman çökertiyor oyunu zaten, onu dedikten sonra kazandığımız 2-3 oyun gördüm sanırım. onun dışında yok.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi spark kasıyor çakal gibi. Farmlıyor. Her takıma öyle bir adam lazım. Bu iyi yönü. Carry alan adam köpek gibi kasmalı. Last hit falan yapmalı. Ama gerektiğinde takıma yardıma gelmeli. Takım oyununda takıma oynamalı. İşte bunu da yapmıyor spark :]
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ZaugnaKhaldun said: ekmeğin babası belli olmayanlar gibi early push yapması beni çıldırtıyor, bilgisayarı falan bırakıp gidip dövesim geliyor. abi aptal mısınız anlamıyorum ki ben carry oynamayı sevmiyorum alsam bile lane de farm yapmıyorum sıkıldığım için. e takımda 3 tane nub yoksa takımlar olmamış diye ağlıyosunuz başlatmıyosunuz oyunu benim de elimden gelen tek şey early gank yapıp 2 3 kişi eksiltince push yapmak. e takım ona da yetemeyince kalmıyo geriye yapıcak bişey. ha benden başka iyi oynayan biri carry alırsa eziyoruz zaten o zaman da oyundan sonra ağlıyosunuz ekmek 31 çekmek için takım kurmuş diye.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ZaugnaKhaldun said: erkin ile deathlord gördüğüm en iyi takım liderleriydi de hon'da pek göremedim henüz bu yeteneği sdf hon un meta game i dota dan çok farklı.
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dartanian said: reksaya oy veren 2 kişiden 1i benim diğeri kim abi tanımak istiyorum allah belanı versin.
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Helcaraxe said: Dartanian said: reksaya oy veren 2 kişiden 1i benim diğeri kim abi tanımak istiyorum tabiki benim kardeşim. seninde allah belanı versin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 evet ben carry oynuyorum, çünkü güç dengelrinden dolayı benim takımıma carry oynayabilcek adam koymuyorsunuz, support oynuyorum takım gank de yapmadığı için concede diye ağlıyorum malesef
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oyunu kazandırıcak adam carry oynamak zorunda
GEd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Szasstam said: Yok yok ekmeğin kazanılabilecek oyunlara concede demesi moralman çökertiyor oyunu zaten, onu dedikten sonra kazandığımız 2-3 oyun gördüm sanırım. onun dışında yok. Katılıyorum, kaç kere ağladı concede concede diye sonra maçı kazandık. Çok erken ağlayan iki kişi var ekmek ve spark onlarda :p
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Birde çok bıdı bıdı yapıyorsunuz oyunlarda :P birbirinizi yiyorsunuz, sen oraya gelmedin sen geride durdun sen bıdı bıdı :) birde ekmek , en büyük hata hani o nooblara ne yapması gerektiğini söyleyen çıkmıyor. Adamda doğrusunu öğrenemiyor :)
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 İyi oyuncular ezilmeyi ve ölmeyi sevmezler, henmen bitsin isterler. (:
Arma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Szasstam said: Birde çok bıdı bıdı yapıyorsunuz oyunlarda :P birbirinizi yiyorsunuz, sen oraya gelmedin sen geride durdun sen bıdı bıdı :) birde ekmek , en büyük hata hani o nooblara ne yapması gerektiğini söyleyen çıkmıyor. Adamda doğrusunu öğrenemiyor :) Açın sesi takın mikrofonu. Ben dinleyen olunca gerekli yerlerde takımı uyarıyorum. Bişeyler anlatmaya çalışıyorum.
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Hon hepimizi oyun olarak geliştirdi imo :D
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 eveet... 2010a az kaldı, son oylamalarınızı yapın efenim
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Yıl oldu 2010 hala oylama deyip 2009 dayız hala bıdı bıdı yapiyorsunuz lafını update ediyorum.
Öne çıkan mesajlar