Arma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dory said: en azindan farmlanip basede aglamiyorum concade diye daha dakika 10'da. ama burda dory haklı. lütfen concede concede demeyin hemen. mücadeleci olun biraz.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dory said: ekmek 10 dakka ezilsin hemen concede concede diye spam yapiyor. hih. ekmek bu olayın 1 numarası ne yazıkki agdf
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 birazda kendi yorumumu kattım quote a adfsd
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Helcaraxe said: en kötüyüm ben de kattım.
kerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abvblizzard said: her ne kadar liste de birbirinden kötü mouselar olsa da tek başına oyun kaybettirebildiği için esteli seçtim ben. ahahahaha abi mükemmel bi sıfat. GENÇ MOUSE henüz 14 yaşında, HoNda creep koşturuyor
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o ss patinin en kötüsü olmadıgını kanıtlamaz ki senden bile kötüler var demek o.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 demın o kadar dövdük adamları bi sen yattın
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bir dakika böyle bir anketde ben nasıl yer almam. Anket bozuk.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: en azindan farmlanip basede aglamiyorum concade diye daha dakika 10'da. sacmalama lan dun agliyodun bole ekmek 2 olmussun
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok ya ağlamadan direk concede basıyorlar abi çıldıracam zaten 0 puan alıyorum dalgasına oyuna giriyorum bir iki gank, biraz orman anca item yapıyorum piyasaya adım atıy- VİKTORİİİ yahu bi dur yeni epiklerimi bir aksiyonda göriyim
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 herolariniz o kadar kotuydu ki, umudum yoktu benim kazanmaya dair dun ben de item tamamlicakken siz cdlediniz, gelip burda bidi bidi yapmayin.
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ilyascim seni en son basedeki adama charge cekerken gordum ben misal vuramadan dogru durust oldun sonra :)
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok yahu ben 20 dakkada concede atmam, imkansız
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ekmegin 2 defa ölünce takim cd demesine ben de kılım ama insanin icinde hiç umut olmayınca yapcak bişi yok karsi takima bakiyosun kendi takimina bakiyosun kendim bile kasamamisim dogru durust kimseye de bisi diyemem yani e kaybettim diye kabul ediyosun bu yani. sık yaptigim bisi degil benim hatta sonuna kadar oynama taraftariyim hep.
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: dory said: en azindan farmlanip basede aglamiyorum concade diye daha dakika 10'da. sacmalama lan dun agliyodun bole ekmek 2 olmussun ayrica ben orda ekmek'e laf sokuyorum sana noluyo be
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 takımda potansiyel varsa 3 -4 kere team kill yesek bile bırakmam benim takımların sorunu kimse last hit yapamadığı bence köpek gibi last hit yapıp hayvan gibi kasınca milletin 3 kisi orman kasması, bu sırada ekmek imana kuvvet early pushluyo, sora bizim takım oyunun kontrolünü geri alıyo, ekmek ilk team kill de basıyo concede i
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ekmeğin babası belli olmayanlar gibi early push yapması beni çıldırtıyor, bilgisayarı falan bırakıp gidip dövesim geliyor.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 early push çok sinir bozucu evet ilk kuleleri kaybedince orman bi başka tehlikeli oluyor heryeri wardlamak zorunda kalıyorsun herkese ekstra para gidiyor stealthler cirit atıyor bide yani 20 kill farktan oyun kazanılabiliyor. bir travel bir yanlış combata bakıyor herşey
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bunu spark da yapiyor ki. ustune ustluk adam tek kisiyi, en nuubu( bu da ben genelde) farma bagliyor, oyun zevki diye bisiy birakmiyor insanda.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 arda da çinli de ekmek kadar değil ya.
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gavurun bile sparka sen last hit yapmaktan baska bi ise yaramiyosun dedigini alttaki combata ustten kosup, butun hepsinin last hitlerini alip nc kesmeye geri dondurugunu gordum so bence en cinli o ekmek boyle leş igrenc farkli kulvarlar
Öne çıkan mesajlar