Dei Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 boğa burcuyum. yükselenim yay. inanmıyorum. ama onlardan faydalanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Çok önemli ve patinin çoğunluğunun apaçık cehaletini ortaya koyduğu bir konu bu, tabii ki ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 axedice ciddi en azindan.ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 koç burcuyum. başka söze gerek yok fdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 axedice hiç bi konuda dalga geçmez. ciddi birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 inanmıyorum bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nerdeyse 30 kişi inanıyorum diye oylamış ortada 2 3 tane açıklayabilen var =)) İNANIYORUM MUTLUYUM =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ikizlerim en kral burçtur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kandırmışlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 copry said: nerdeyse 30 kişi inanıyorum diye oylamış ortada 2 3 tane açıklayabilen var =)) İNANIYORUM MUTLUYUM =) Selam, bence inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 -alatariel- said: kandırmışlar seni. Nasıl kendi burcuna ihanet edersin ya sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ikızlerim gene süperim yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dartanian said: copry said: nerdeyse 30 kişi inanıyorum diye oylamış ortada 2 3 tane açıklayabilen var =)) İNANIYORUM MUTLUYUM =) Selam, bence inanma. selam bence ister inan ister inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Yuh ya gerçekten çok fazla ikizler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Karaktere etkisi olduğuna evet fakat günlük burçlara hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya ben inanıyorum :( valla inanıyorum lan trollemiyorum da o değilde hani rastlantı mı dersiniz ne derseniz artık arkadaş çevremde en kalabalık burç grubu yay sonra boğa sonra kova ve ikizler.. ama en çok yaylarla takılıyorum bilemedim ben bak şimdi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 copry said: Dartanian said: copry said: nerdeyse 30 kişi inanıyorum diye oylamış ortada 2 3 tane açıklayabilen var =)) İNANIYORUM MUTLUYUM =) Selam, bence inanma. selam bence ister inan ister inanma. Ben inanma demicektim aslında burçlara göre yaşayanlar arkadaşlık kurup sevgili olanlar var onlara lafım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 balon said: Karaktere etkisi olduğuna evet fakat günlük burçlara hayır. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 @ dartanian o konuda haklısın hiçbişeyin aşırısı iyi değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dartanian said: copry said: Dartanian said: copry said: nerdeyse 30 kişi inanıyorum diye oylamış ortada 2 3 tane açıklayabilen var =)) İNANIYORUM MUTLUYUM =) Selam, bence inanma. selam bence ister inan ister inanma. Ben inanma demicektim aslında burçlara göre yaşayanlar arkadaşlık kurup sevgili olanlar var onlara lafım asd Başlarda burç muhabbeti yapmadım sevgilim yok lan kaç yıllık taktik o höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 baloncum farkettiysen zaten pek bi inanan yok ama sen önce kızın bi tansiyonu yokla ona göre ayar verirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kaynım inaniyoo aysegul hanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 piramit seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Medyum Keto piyasadan silindikten sonra bıraktım ben burç işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar