Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Evet evet miel bence çok güzel :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Diablo koy bence[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Valla Bone olmasa gidemezdim cidden allahın Dağı rasatene nin oralar kaybolurdum Saol Berkaaaaaaaay[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yicemmi? Kedi canavrımıyım ben be[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hera[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
capul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 valla koycağın ada dikkat et...şu anki kedimin adını zamanında kuazimodo koydum, kedi kambur ezik çikin bişey oldu çıktı bea :)
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Pussy olsun :D[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 deep tamam bashımızın üzerinde yeri var da Hera da ne tanrıça kesilecek başıma gerci Mielikki de öleidi ama vazcaydım onda euheuh[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 xantcha koyun o zaman phyrexian sleeper agent :P
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 22:17 tarihinde demiş ki: kız bu be CAmeroon da kız yok mu kardeşim o zaman Matmazel koy madame koy, marmelat de ,reçel de, Miyav de :) gece yarısı zaten üzüntüm var[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: BonePART, 14 Temmuz 2004 22:22 tarihinde demiş ki: super uyuyan bi hayvan bu arada uyuyo yane enfes dreamon[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 DİAAAAAB!!! tavananna ossun... ben de babası oliim :) *!içinden hastr der bone buradamı diye etrafa bakınır göremeyince rahatlar*[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Niye Koymim Griz?[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Satanicus[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Biblo kipi ve super olması doal daha mini miniiiiiiiiiii[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Diablesse Bence Reçel Koy adını baldan tatlı bişi olsun. Marmelat de[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Quivalenth bence son dualarını etsen ii olur =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Okşan olsun :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 demain olsun :) hem anlamlı olmuş olur[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben pil almaya gidiom resmini koymassam bi tarafım şişer Geliom 2 dakkayaaaaaaaaaa[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Buldum ablacım. Çitlembik koy en güzel ismidir onlar ço kseverler[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 @DiaBLeSSe Hayda adam coştu valla =) E hadi bakalım burdayız... [signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] [Bu mesaj PawligeR tarafından 14 Temmuz 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Demonicus.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yürü be phalax. aslansın be phalanx. bianda sevdim seni valla. said: PhalanX, 14 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Hem uzun hem söylemesi zor boşver pati olsun pati eheh bence phalanxı kırmayalım! kırk yılın başında bişi istemiş zaten. ayıp olur şimdi.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 pırıltı[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar