Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 patiler selam. bu topicin altına şuana kadar yaptığınız/ettiğiniz scriptleri yazarsanız sevinirim. anketimsi birşey yapıyorum. hadi patiler bekliyorum.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben daha çok dialog yapmıştım :) -stuck system -help menu -bs menu -house menu -guild gate(bunu syl den görmüştüm hemen yazdım :)) -guild staff(bunu syl den görmüştüm hemen yazdım :)) -guild res stone(bunu syl den görmüştüm hemen yazdım :)) -yaklaşık 10 çeşit npc -yeni ingotlar , zırhlar , silahlar -town teleporting gate -mana poi -bleeding -disarm -jail system ve daha aklıma gelmeyen sadece deneme amaçlı hazırladığım scriptler , yarım kalan guild stone scriptlerim , diğer yarım kalan menu scriptlerim ......... var :) bu son cümle reklam gibi oldu bea :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hehe iyimiş.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bende hep dialog vs. yaparım -help menu ve stuck -skill dialoglar hepsi -house menu (pek ii bişi olmadu ama geliştirecem) -guild res stone (lazım oldu bende yazdım) -yaklaşık 72 çeşit npc (maaaşallah) (verdata gerekli) -yeni ingotlar , zırhlar , silahlar (2d weapons genellikle) -yeni deamon vs setler -jail system -pin sistemleri -skilldusur dialog -ırk sistemi -class sistemi -level sistemi editlerimsüper :) -soyadi felan vs. için scriptler yazdım. daha çok var aklıma gelmior. ama genel olarak bunlar.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| [Bu mesaj Lyn tarafından 15 Temmuz 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yanlışlıkla iki defa yolladım sorry [Bu mesaj Kerhuzad tarafından 15 Temmuz 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 skill dialoglar yazdım mage robelar değişik çeşit kalkanlar falan yazdım ama daha çok bugları fixlemek isityorum ve ufacık buglar için bile baya uğraşıyorum fixleyebildiğim buglaran en önemlisi vendor duvar bugı
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Lyn, 15 Temmuz 2004 17:59 tarihinde demiş ki: bende hep dialog vs. yaparım -help menu ve stuck -skill dialoglar hepsi -house menu (pek ii bişi olmadu ama geliştirecem) -guild res stone (lazım oldu bende yazdım) -yaklaşık 72 çeşit npc (maaaşallah) (verdata gerekli) -yeni ingotlar , zırhlar , silahlar (2d weapons genellikle) -yeni deamon vs setler -jail system -pin sistemleri -skilldusur dialog -ırk sistemi -class sistemi -level sistemi editlerimsüper :) -soyadi felan vs. için scriptler yazdım. daha çok var aklıma gelmior. ama genel olarak bunlar. bu bahsettigin menuler serverında kullandıklarınmı ?
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 -numerik pin sistemi. -alfanumerik pin sistemi. -page sistemi. -sorgu sistemi. -aile ve soyadi yonetimi sistemi. -jail sistemi. -skill bonuslari. -necromancer book ve necromancy sistemi. (hicbir zaman tamamen bitirip aktif etmeye zahmet edememekle beraber) gerisi basit eventlerdi, fixlerdi vesaire...[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 numerik pin sistemi page sistemi jail sistemi staff ve player chat sistemi magery sistemi travel stone skilldusur menusu craft menuleri yapıodum bi ara baymışım yarım kalmış tons of npc ve item bi kaç tane help page oyun içi forum tarzı bi bi projem vardı başladım ve bidaha hiç devam ettirmedim çükü artık script yazmıyorum gibi bişi
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 -Bir çok şeşit Npc -Help Dialog -Irk Dialog -Stat Dialog -Travel Stone(Geri sayımlı) -Item stone -Aile Sistemi -Quest npc (Görevli) -Pvp Stone -House Help Menu vs. vs.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bir cok scp yazdım fakat soyle soyleyim gerekli olan scpler yani oturupta bak bu ilginc olur bunu yazayım diye hic yaptım anca 2 3 tane onlarda ozentiydi :) merak ediyor iseniz: Deniz Ticareti Pwp Stone Turnuva System House Control System (ev kurdugunda bir player bir stone a uyarı geliyor gmde o morep e gidiyor ve hatalımı diye kontrol ediyor ) PwM Stone (onune 5 10 tane tam kıl npc cıkartıyor onları kesmeye calısıyor player peki nası kıl derseniz npc harbi kıl yani tam kalmıs 10hp si 500luyor olduruyorsun dragon oluyor :) kesince guzel seyler oluyor ) bir sitede gormustum hayal kurmak bilgiden daha degerlidir diye bu nedenle bu forumda bana gelipte boyle boyle dusundup diyip gercekten guzel seyler yaratıyorsa asıl onun yarattıklarına bakmak lazım bizimkiler bo$$[signature][hline]Always Rammstein
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 aklıma ilk yazdığım script geldi :) axis kullanarak yazmıştım :) . normal bowun aynısı sadece rengi değişik ve damage fazlaydı :) isminide bow of wind koymuştum :) . Sonra hel systemle stuck systemi yazıdğım o gün vqar :) ilk kes htmlgump kullanıyorum bi türlü yapamamıştım 2 saat kasmıştım :) . stuck sistemdede ya adam gitmiodu :) yada gittiğide yerde paralyze kalıodu :) sonra jailden falan kaçıodu :) çok uğraştırmıştı beni :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 cok gulucuklu bir cevap olmus hayatında buna benzer arkadasım insalahh :D[signature][hline]Always Rammstein
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ehuehue harbi biraz abartmışım renkli olmuş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 Temmuz 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 -tum Bonuslar + yeni benim kafamda canlandırdigim bonuslar -Gercek hayatla ilişkili bir jail sistemi (komik oldu ama gercek :) ) -Macro denetleyici otomatik bir sistem -fixler + Eventler bunlar çok genis yazilacak gibi değil -Liderler icin pm sistemi bna dinamik bir dialog dahil -Metabolizmik olaylar -Accounttag + online saat hediye sistemi ve yilbasi hediyeleri -Pvp (duello) cecilin aynisini yapmaya calistim tek farki eski versionunda biri pvp yaparken digerleri pvp yapamiyor :D -Bug abuse kutusu o kutunun icinde bug yapiyoruz :) -Cesit cesit npcler + silahlar -Healing sistemi -Forensics skilini aktif ettim. geliştirdim diyeyim. -resisting skilli yine ayni skilde. -Yine bazi skillere yenilikler + ozellikler -level sistemi -Gazete sistemi daily buggle :D -ev vendoru -Banka için yeni sistemler ( cek faiz vs. ) -craft dialoglarinin sadece 2-3 tanesi sıkıldıgım icin yarim biraktim. -stat regs ores zarts zorts gibi bir cok sey bitmez saymakla kimbilir daha neler gelmedi aklima. ama bu sphere beni çok sıkmaya başladı.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır.
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bloodless scpler guzel beyendim[signature][hline]Always Rammstein
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bence imzam daha guzel. ahh kızım ah :( neyse konu sapmasın
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 -Guild -guild chat -res gate -skillstone -link dialog -bandaj sistemi -magic gate -ırk sistem -jail sistemi -soy adı sistemi -magery sistemi -bonuslar Daha hatırlayamadığım bayaa bişeyler var.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] [Bu mesaj Brook tarafından 15 Temmuz 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Loesendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 -Farming sistemi -Duello sistemi (tam anlamıyla kendim yazmadım ama baya geliştirdim) -Yeni rare dye sistemi -Yemek zehiri :D -Yeni robelar yeni binekler ve npc(dragon vs.) -collesium sistemi (baya değişik bişey oldu :) ) -Aile sistemi -Yeni silahlar setler ... -itemid ve begging skilli özellikle begging sistemi çok hoşuma gitti :) -gemi bulucu deed -bowcraft ve fishing sistemi (yeni itemlar) -guildchat :P başkada aklıma gelmio
Loesendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Bloodless, 15 Temmuz 2004 22:31 tarihinde demiş ki: bence imzam daha guzel. ahh kızım ah :( neyse konu sapmasın bloodless üzülme dostum sana Mahsur aktan gazla gitsin şarkısını armağan ediyorum :D :D
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hiçbişey yazmadım. bunu da ekle[signature][hline]dayt!
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Bloodless, 15 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: -Pvp (duello) cecilin aynisini yapmaya calistim tek farki eski versionunda biri pvp yaparken digerleri pvp yapamiyor :D yapıyo yapıyo..[signature][hline]dayt!
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tazmanyak sen scp yazmadıysan kimse yazamaz ben bunu bilirim[signature][hline]Always Rammstein
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Loesendor, 15 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: said: Bloodless, 15 Temmuz 2004 22:31 tarihinde demiş ki: bence imzam daha guzel. ahh kızım ah :( neyse konu sapmasın bloodless üzülme dostum sana Mahsur aktan gazla gitsin şarkısını armağan ediyorum :D :D bu arada mahsur ark kim olm ahahah mansur olmasın sakın benden duyuyosun mahallede sonra birde buralara yanlış yazıosun cık cık cık :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Öne çıkan mesajlar