Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 torrent kullanma olayım aşağı yukar ı 5 saat önce bitti. Hiç bir şekilde torrent trackerlara ulşamıyorum. piratebay a girdiğimde bile 0 seeder 0 leecher görüyorum bu iş nasıl olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 torrentz.com dan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tracker sayısını görebiliyorum ama dosya indirmekten tırstım açıkçası birisi benim portu bir süreliğine resetledi ise ki (o anda paticiğe yazdığıma gre tracker ipleri resetlendi nasıl olduysa) acaba izlemeye mi takıldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bende open dns ve makat olmasına rağmen piratebaye giremiyorum..nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 PB zaten geçiçi olarak açıktı en son hatırladığım kadarı ile başka P2P'lerın indexlemesi sonucu onları banlamış olabilirler.. gerçi bende bir sorun yok private trackerlera devam openlar hep sorunlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 mininova ve piratebay gg. isteyene demonoid invite ı atılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 forçen said: mininova ve piratebay gg. isteyene demonoid invite ı atılır piratebay nasil gg ? catir catir caisiyor? web sitesi ve magnet urlleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 site dedim yanlış olmuş. trackerları sorun yaratıyor sık sık. torrentbytes da düzelmedi daha demişlerdi dün bana ama kullanmıyorum tb ı onu bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 demonoidin yoklugunda en buyuk dayanagim oldu tpb, varolun korsanlar. simdi demonoide donemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bende torrentbytes üyeliğimi kaybedince, demonoid de kapalı olduğu için TPB ı çok kullandım ama demonoid bir başka. seeder ı az da olsa herşeyi bulabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar