theCio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 1 yılı geçti oynamayalı en son burning crusade'i register etmiştim şimdi siteden clientı yükleidm 6 küsür gb olan ama bu tabiiki "wrath of lich king" benim oyuna girmem için burning crusade registerlı account'um yeterli değilmi? En azından level 70'e kadar kullanman lazım diye düşünüyorum bu clienttan.. Birde battlenet ile birleştirdim accountu şimdi, girişte mail'ın direk uzantısınımı yazıyoruz account olarak? Ve bu verilen 1 hafta play time 7 real gün değilmi? Mantıklı olanı o ama promotiondaki başlıktan 7 day time gibi anlaşılıyor, çözebilen varmı bunu? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 7 days game time malesef ingame zaman diil :( irl zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 theCio said: 1 yılı geçti oynamayalı en son burning crusade'i register etmiştim şimdi siteden clientı yükleidm 6 küsür gb olan ama bu tabiiki "wrath of lich king" benim oyuna girmem için burning crusade registerlı account'um yeterli değilmi? En azından level 70'e kadar kullanman lazım diye düşünüyorum bu clienttan.. said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 theCio said: En azından level 70'e kadar kullanman lazım diye düşünüyorum bu clienttan.. Teşekkürler.. önce wow aldım. oynadım. sonra tbc aldım. onu da oynadım. en son wotlk aldım. oyuna alıyo yani bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 theCio said: En azından level 70'e kadar kullanman lazım diye düşünüyorum bu clienttan.. Teşekkürler.. önce wow aldım. oynadım. sonra tbc aldım. onu da oynadım. en son wotlk aldım. oyuna alıyo yani bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar