Predator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Cd-rom böyle cd okurken sanki sallanıyormuş gibi acayip bir ses çıkarıyor böyle tarrr tarr gibi. Yeni açıp kapattıydım acep düzgün takmadımmıda böyle okuyor yoksa başka nedeni varmıdır ?[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 cd bozuksa veya çizikse cdrom okumak için çok kasar bazen pc yi dondurur bile bütün cpu yu yer yani ondan olabilir bende lg 50x var mahşallah cpu öğütücüsü resmen okuyamayacağı bişi oldumu kasıoda kasıo ama boşa kasıo direk çıkarıorum cd yi cdrw a koyuyorum fıstık gibi okuo :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 cd den dir muhtemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 2 tane cd yi üst üste koyupta benim gibi beklemişsen öle sesler gelebilir.. vicuukk cızz cızzz pat pat pat pata pata pata tatatatatatatatatatatat hım okuyamadı herhalde. TATATATATAT TAAAAA hay allah açıyım şunu.. içeri soktum bir tane dısarı cıkardım 1000 tane =P geyigi yaparsın sonra.. sacmaladım sabah sabah[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 düzgün vidalamadıysan ses olabilir. Ama bu daha çok driver eskidiğinde olur.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.Bu ses olayları cd rom lar için direk sökülme sebebi.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Eskidiğindendir. Bak benim LG su motoru gibi.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Eger elindeki cd-romun garantisi bitmisse ve yetkili servise para vermek istemiyorsan cd-romunu dikkatlice acip saf alkolle tozlarini silebilirsin. Genelde bu tur sesler ve koydugun cdyi gec okumalar yada hic okumamalar bu tozlarin ray uzerinde birikmesi ve lensin yeterli hareket kabiliyetinin yitirilmesine sebep olur. Bu arada sana bir oneri cd-romunu bilgisyarindan cikarttiktan sonra ilk once on kapagini cikartmalisin, zira neredeyse butun cd-romlar on kapagi cikarilmadan acilmiyor. Bir de lensi silerken cok dikkatli ol, en hassas yeri lens ve cervesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 içine birşey kaçmış olabilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.Bu ses olayları cd rom lar için direk sökülme sebebi. lol koptum ya. evet asus. bende diyodum tek bendemi oluyo bu böğürmeler. ama bu tar tar sesi ayrı bi ses. hemen imzaya ek ehe sağolun arkadaşlar sanırım düzgün bağlamadığım için çünkü cd-romu daha geçen sene falan aldım bu kadar çabuk o hallere gelmez sanırım.[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar