Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yilbasina iki haftadan az kalmisken bunu daha acan olmamis, acan olsada "en sumuklu pati, en cok post atan pati" modunda bisiyler cikicagindan bu senenin topigini ben aciyorum unuttugum yada kacirdigim pek cok sey vardir tabikide ama bu senenin olaylarina hep beraber yeniden bakalim, hatirliyalim kaciranlar gorsun, failliyanlarla yeniden dalga gecelim hede hodo kategoriler sunlar Yilin en iyi patisi: Yilin en kotu patisi: Yilin en iyi ayari: Yilin faili: Yilin topigi: Yilin dramasi: Yilin en basarili trollu: Yilin en basarisiz trollu: Yilin moderatoru/admini: Yilin postu [hr] Yilin en iyi patisi: Gozleme firiniyla darbuka calip telvizyonlara cikan Estel Yilin en kotu patisi: paticik tarihinde "Genel Moderasyon" bolumunden uzaklastirilmayi basaran ilk insan Kermit (ayni zamanda gecen gun patipet den uzaklastirilmayi basardi kendisi) Yilin en iyi ayari: Pop un yurtdisindan Ipod getirtme topigine attigi su mesaj http://forum.paticik.com/read.php?13,4179885,page=8#msg-4181979 Yilin faili: akumanin lolitali anime izliyen adamlarla dalga gecicem diye pedobear topigi acip paticik tarihinde cocuk p0rnosundan ban yiyen ilk uye olmasi Yilin topigi: patinin gucunu dunyaya gosterdigi deney7 nazli olayi ahahaha http://forum.paticik.com/read.php?5,4375877,page=1 Yilin dramasi: wow bolumunde ceryan eden Revolution Guildu olayi http://forum.paticik.com/read.php?43,4081337,page=1 Yilin en basarili trollu: ustalara saygi, popoye Yilin en basarisiz trollu: mulgear6, cok cok cok kotu Yilin moderatoru/admini: "2 yıl öncesinin topicinden 10 adam banledim geri açtım" ile acik ara fizban Yilin postu: "midye dolma" said: age of empires köylüsü gibi, üstüne tıklıyosun "çemberi daralttık" diyo "çe çe çemberi da çemberi çe çemberi daralttık" yaptırıcan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yılın en gereksiz topiği: Bu topik. Evet, yılın trollü ödülüne adayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hehhe, abi editleyeceksiniz niye yazıyorsunuz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yılın en iyi postunu seçmemişsiniz. bence en iyi post buydu "midye dolma" said: age of empires köylüsü gibi, üstüne tıklıyosun "çemberi daralttık" diyo "çe çe çemberi da çemberi çe çemberi daralttık" yaptırıcan hatta ve ve en iyi troll ve fake ise güçlü karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 En iyi grafiker: ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 viktorcuğum utandırdın beni. allaha şükür 2009'da iyi bir çıkış yakaladığıma inanıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 açilmiştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hakikaten said: yılın en iyi postunu seçmemişsiniz. bence en iyi post buydu "midye dolma" said: age of empires köylüsü gibi, üstüne tıklıyosun "çemberi daralttık" diyo "çe çe çemberi da çemberi çe çemberi daralttık" yaptırıcan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yilin en basarisiz trollu: wras bilmemkaç serisi hayatımda daha dandiğini görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 zaidral said: hakikaten said: yılın en iyi postunu seçmemişsiniz. bence en iyi post buydu "midye dolma" said: age of empires köylüsü gibi, üstüne tıklıyosun "çemberi daralttık" diyo "çe çe çemberi da çemberi çe çemberi daralttık" yaptırıcan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hmm evet ekliyelim onu kaynamis arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 güçlü karanlığa mansiyon vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yilin ayari bu hic tartismasiz Pyro said: Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. pati album Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Leopar said: yilin ayari bu hic tartismasiz Pyro said: Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. pati album oransız güç olmuş biraz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yılın en iyi patisi:güçlü karanlık burdan selamlarımı söyluyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ayrıca gideri var ekolunun en giderli savunucusu vecihiyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 en iyi trol daniel olacaktı 1-2 hafta daha sabretseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 en mal olayıda 30 lvl fighterı hunharca öldürülmüş olan blogcu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahahaha yilin olayi asabigus bunu da ekleyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yok 3 gün sonra kimse hatırlamaz onu. taze diye öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 gecko zaten o tayfadan banhammer hediye edin xmas'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Farinal said: en mal olayıda 30 lvl fighterı hunharca öldürülmüş olan blogcu :D bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 asfaloth said: Farinal said: en mal olayıda 30 lvl fighterı hunharca öldürülmüş olan blogcu :D bu ne ya? http://forum.paticik.com/read.php?62,4516387,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar