Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris'te okuyan yada yaşayanlara ...

narin

Öne çıkan mesajlar

Selam ;
Öncelikle bundan birkaç ay önce size böyle güzel bi haber vermiştim :
Montpellier 1 üniversitesine okumaya gidiyordum
Fakat sonra araya giren bir kaç rektör sayesinde beni Paris 2 üniversitesine aldılar..
Aslında bu dahada mükemmel bi haber fakat ufak bi sorun var ; Pariste en ucuz ev kirası 1000 euro ..
Orda yaşayan yada okuyan insanlara sormak istiorum pantheon bölgesinde lojman , ev , yada yurt durumları nası ?
Yada ne bliyim daha ucuza nasıl konaklarız ?

Lütfen geyik çevirmeyin , şimdiden herkese teşekkürler vericeniz her bilgiye ihtiyacım var..[signature][hline]öss nubisi
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrik Ederim!

Paris Super ama keşke Montpellier ye gitseydin, daha duzenli ve cok guzel bir mimariye sahip bir şehir. Ortam ise mukemel, öğrenci şehri...
Daha ucuz olmasını istiyorsan ya paris cevresinde yaşicaksın ve her gün metro ile geliceksin ki o da sıkar bir sure sonra, veya "citée Universitaire" lerde oda fiyatları araştır?[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wifeIn sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 12 Temmuz 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
Ehurf, yaşam bakımından kötü?
Ulan bana kalsa her gün alırım biramı çıkarım Notre dame'ın kulelerine, o ne manzaradır allahım...

aehuaehe yuh bari şarap al da hafifletici sebebin olsun polise yakalanınca[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de fransaya gitme gibi bir ihtimalim var da franmsaya gidenlerin %70 i geri dönüyo orda her şey sorun oluyo (Yemek dil din ırk vs..) gibi söylemler var bunlar doğru mu ?[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bişey, öğrenci olarak yaşayabileceğin bir ortamdaysan kalırsın. Fransaya giden arkadaşlarımdan sadece biri döndü o da sorbonne'dan. Nedeni de şehir değil, aradığını bulamamasıydı. Sorun olduğunu duymadım sadece arada aşırı milliyetçi geçinen insanların yaşadığı sorunlar olabiliyo diye duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hemen imza..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?

universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...