diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 oyuna giremiyorum invalid information çıkıyor. nereye başvurmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 muskalansaydın böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hee ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 biri yardım edicek mi? pass mi değiştirmişler sanırım giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your Battle.net account: Your password has recently been modified through the Account Management website. *** If you made this password change, please disregard this notification. However, if you did NOT make any changes to your password, we recommend you contact Blizzard Billing & Account Services for assistance keeping your account as secure as possible. For more information, click here for answers to Frequently Asked Questions or to contact the Blizzard Billing & Account Services team. Account security is solely the responsibility of the accountholder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play. Sincerely, The Battle.net Account Team Online Privacy Policy nedir olay anlatın bana ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Birisi şifreni değiştirmiş, sen yaptıysan dikkate alma diyor. Bir an önce adamlarla iletişime geç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 eeee şifremi değiştirdiyse ben nasıltekrar değiştiremiyorum onu anlamadım. nasıl değiştirir ki öyle mail adresim aynı herşey aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gizli sorundan falan hallet ? battle.net acc aldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 İşkembe Çorbası İşkembe Çorbası ... 5,50 TL Edit:Lan yanlış yere post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar