Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Samsung marka 320 gb bi hd var elimde. 8 gb dan büyük dosyaları atamıyorum içine çok büyük cart curt diyor. Bu olayı nası çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fat32 neyin bişeyler vardı biçimlendir formatı neyse su anda digerine çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 4gb'tan büyük attırmaması lazım da format at abi işte ntsf yap o zaman da olmazsa bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ms destek sayfasını okuyabilirsin hdd deki dosyalarını kaybetmeden ntsf ye geçmek için. burdan bide sölim de....açılmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hiç araştırmadım direk daldım pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yeni konu açmiim dedim beyler benimde ntfs'ye çevirmem lazım external hdd'yi ama oldukça dolu hdd ve içindekiler giderse yanarım , yedekleme imkanım da yok risk nedir fat32'den ntfs'ye geçmede "microsoft" said: AT dosya sisteminden NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bozulma veya veri kaybı olasılığı çok düşük olmasına karşın, convert komutunu çalıştırmadan önce dönüştürülecek sürücüdeki verilerin tam yedeklemesini gerçekleştirmek iyi bir fikirdir. demiş ama güvenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben 1tb lik hdd ye yaptım hiçbişi olmadı. sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 valla ben baya bi yaptım henüz bir problem yaşamadım, ama tabi kendi riskin, aggro almak istemem bişey olursa. Bi de programlar var partition magic bunlardan birisi (ki sanırım en iyisi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hocam sana olmamistir, baskasina olabilir. "ben bu ilaci ictim iyilestim, sen de ic" demek gibi olmus. backup almak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 iyi mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ehh yeter nolucaksa olsun yapıyorum hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Gazanfer said: hocam sana olmamistir, baskasina olabilir. "ben bu ilaci ictim iyilestim, sen de ic" demek gibi olmus. backup almak iyidir. back up almak elbette iyidir ama adam back up almıcam demiş. ayrıca eczacılık ile software önerisini karşılaştırmak da ayrı bi güzel olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yardımcı olan herkese teşekkürler sorunsuz bir biçimde ntfs'ye çevirdim dosyalarda yerinde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar