Efwajenza Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 eRepublik adlı oyunu oynuyorum ve bu oyunda kullanmak istediğim API ile bağlantılı mozilla scriptine ihtiyacım var. Bana yardım etmek isteyen birisi olursa özel mesaj atması yeterli. Teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nasil bi yardim istedigini anlamadim. script yazdirmak mi istiyosun, scripti sen yazicaksin da bilgi mi lazim? ya da nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efwajenza Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Benim script bilgim yok. Yazmayı bilen birisi bana bu konuda yardım ederse çok minnettar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 mozilla urunlerinde extensionlar arabirim olarak xul, kod olarak javascript kullanir. xul, xml benzeri cok kolay bi isaretleme dili, javascript de cok hizli ogrenilen ve cok zevkli bi scripting dili. bunlari arastir, okumaya basla, takildigin yerlerde sor, yardimci olmaya calisalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar