Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 peki şimdi bi erkekle tanışsan, sonra sevsen çocuğu arkadaş olsanız.çocuk sana resim falan atsa bu benim diye. uzun süre konuştuktan sonra o, meğersem o değilmiş. o zaman napardın sdfgh ikiniz de erkeksiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yine aynı şekilde deşifre eder silerim. Erkek kız farketmez benim için bu tarz durumlarda. Kız gördüm mü zırıl zırıl salya akıtan tiplerden değilim. En sevmediğim şey yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Dürüst ol aga bana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yok zırıl zırıl ağlıyosun demedim. aynı cinsten biri yapınca daha tuhafıma gidiyo benim. hani erkeksin,karşındaki de erkek. ne diye başkasının fotoğrafını atıyosun ki? hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bende ağlıyorum demedim zaten orda "zırıl zırıl" dandik bi ikileme oldu tamam! Tamam Bella boşver karıştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ha ağlamışsın ha salya akıtmışsın yanlış okumuşum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 alem bi dialoq qechmish orda qopthuom rhesmen xDxDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 salya sümük ağlamakla mı karıştırdın AHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hemcinse yapılan fakein altında değişik sebepler yatıyo olabilir dikkat bella ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben hala anlayamadım. ters birseyler var olayda. olaki facebookta tanıstı iseniz resmin sahte oldugunu nasıl anladın? kız resimleri facebooka upload edince yeni bir sayısal kodlama girilmemis mi de ilk sahibinin fotosu acıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Hayır. Kız msnden attı resimleri. Yani facebook'una upload ettiği fake fotoları direk çaldığı gibi attı bana. Yani sayısal değer hala fotoğrafın isminde duruyodu. Attığı cogu foto kendi facebookunda yoktu. Ya upload edicekti yada bana atmak için tutuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 salakmıs sdfg ben bile caldıgım fotoların isimlerini dijital kamera ile cekmisim gibi isimlendirip saklıyorum hatta bazılarına özel isimler veriyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: salya sümük ağlamakla mı karıştırdın AHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHA karıştırmadım yanlış okumuşum. zırıl zırıl diye görünce öyle çağrışım yaptı. zırıl zırıl salya akıtmak ne ki aahsuahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar