Leila Kanz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Oce4n said: İndirdim 2 dk oynadım bişi anlamadım :D Bana göre deilmiş oyun :P PM'den ilk mesaj atana verim acc i :D "Leila Kanz" said: Eve online seviyorsaniz bu oyun size gore, sevmiyorsaniz hic bulasmayin. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben de başvurdum şimdi.. robothane ticaretine başlamak lazım bu oyunla beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Oynadım dün gece 1 saate yakın yorumlarım şöle: Oyun tamamen EVE Online'ın kopyası. Ben sistem oyun stili olarak kopyalanmış zannediodum. Adamlar her şeyi kopyalamaışlar. Bütün interface, yazı fontları, icon şekilleri, menuler her şey aynı. Docks vs tamamen aynı. Böle olunca da güven vermio açıkcası , EVE Online bu tarz bi şeyi şikayet edebilir gibime gelio açıkcası hehe. Onun dışında, çıktım küçük droidimle öle npc kestim biraz, yine locklaniosun seçiosun silahlarını ateş edio otomatik belli bi rate de , karşılıklı ateş ediorusnuz. Grafikler kötü, Yani EVE Online da uzayda geçio edio, hani ortam kurtarabiliodu ki çok daha gelişti grafikler fakat bunda karadasın, ağaçlar çalılar çimler, çok böle kalitesiz gözüküo, knight online tadında açıkcası. O yüzden pek haz almadım. Öbür türlü karakter yaratma ekranında baya bi olay var baya bi şey seçiosun, factiondan corperation dır da academydir de bilmemnedir de baya lore ve olay kasmışlar. Oyunu kasmışlar yani boş değil . Fakat sanki EVE Online Modu gibi, farklı bi oyun değil yani. Garip geldi bu kadar kopyalanması, bölesini beklemiodum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben direkt bekliyordum valla, sslerden belliydi :P Oyun eve online'a atlamanin artik cok gec oldugunu dusunenler icin ve konsept degisikligi isteyenler icin iyi iste. Bi beta ilerlesin bakalim, eve'in de beta gunleri cok boktandi bu arada oyunu dava ederlerse etsinler, macaristan merkezli bir sirketi kaparken kolay gelsin onlara :P (gerci macaristan eu ulkesiydi sanirim :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 arcane said: mani said: peki ilerde voltron u oluşturabilecekmiyiz. Ahahah oyunu duyanların aklına gelen ilk sorulardan biri bu oluyor. Bence Voltron olmaz da, herkesin içine girdiği, muhtemelen hareketsiz guild robotu olur, kale hesabı. Davetiyem hala gelmedi. :( ilerde gelir öle carrierlar titanlar işte, aynı evedeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Azmodai said: ben direkt bekliyordum valla, sslerden belliydi :P Oyun eve online'a atlamanin artik cok gec oldugunu dusunenler icin ve konsept degisikligi isteyenler icin iyi iste. (tu) Davetiyem hala gelmemiş. Zaten ömrümde bir closed betaya girebildiğimi hatırlamıyorum. (preorder ile parasıyla girilenler dışında lol) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aynen. türkiye yazdım diyemi gelmiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 said: I want to subscribe to the newsletter işaretlemedik diyede olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 İşaretledim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bende işaretledim. Bunun geleceği yok gibi ya yok mu bi hayır sever 1-2 saatliğine hesabını vercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben turkiye diye yazdim, subscribe da yapmadim ama random olarak girdim. Bidaha bidaha kayit olun olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 arcane said: Davetiyem hala gelmemiş. Zaten ömrümde bir closed betaya girebildiğimi hatırlamıyorum. (preorder ile parasıyla girilenler dışında lol) :( l2apply lol =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Vay, pusuya yatmış. Aion terk. ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bana da gelmedi hala. ne zaman gönderirler allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 EVE'i çok bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bariz bir utanmadan araklama mevcut. Atmosfer her manada zayıf (Grafik/Ses/Müzik) Oyun dünyasını pek gezemedim ama gördüğüm kısımları beğenmedim Bunlar dışında karaktere, gameplaye dair üç aşağı beş yukarı herşeyi beğendim, özellikle EP/Skill sistemini. Eksiklerini giderirse sandbox oyun bekleyenler için güzel bir alternatif olur. Bir sonraki beta aşamasında görüşmek üzere diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aynen arkeyn gibi düşünüom ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ya şu acclerden birini verinde bende girim bakim gelmedi bi türlü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 gelmedi invitation, closed betası bittimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 arkadaşın birisi verdi acc sağolsun girip bakıcam şimdi not: işin kötüsü ben bişey anlamadım oyundan :d İlk girdim rastgele bi profil açtım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bana da biri kullanıcı adı ve şifre yollar mı bana da beta key gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 varmi bosta acc yaf merak ettim o kadar cok eve eve dedinizki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 valla ben kaldırdım abi çıkınca zaten s4 kuralı gereğince trial açarlar 1 aylık o zaman deneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Geldi inv. huray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 off milyon tane skill var yine, neyse açtım craft ağırlıklı bir char, bir şeyler yazarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 baa da gelmiş, haberim bile yoktu nolduğundan, başvurmuşum demek ki sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar