Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perpetuum Online

Leila Kanz

Öne çıkan mesajlar

Oynadım dün gece 1 saate yakın yorumlarım şöle:

Oyun tamamen EVE Online'ın kopyası. Ben sistem oyun stili olarak kopyalanmış zannediodum. Adamlar her şeyi kopyalamaışlar. Bütün interface, yazı fontları, icon şekilleri, menuler her şey aynı. Docks vs tamamen aynı. Böle olunca da güven vermio açıkcası , EVE Online bu tarz bi şeyi şikayet edebilir gibime gelio açıkcası hehe.

Onun dışında, çıktım küçük droidimle öle npc kestim biraz, yine locklaniosun seçiosun silahlarını ateş edio otomatik belli bi rate de , karşılıklı ateş ediorusnuz.

Grafikler kötü, Yani EVE Online da uzayda geçio edio, hani ortam kurtarabiliodu ki çok daha gelişti grafikler fakat bunda karadasın, ağaçlar çalılar çimler, çok böle kalitesiz gözüküo, knight online tadında açıkcası. O yüzden pek haz almadım.

Öbür türlü karakter yaratma ekranında baya bi olay var baya bi şey seçiosun, factiondan corperation dır da academydir de bilmemnedir de baya lore ve olay kasmışlar. Oyunu kasmışlar yani boş değil .

Fakat sanki EVE Online Modu gibi, farklı bi oyun değil yani. Garip geldi bu kadar kopyalanması, bölesini beklemiodum hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

ben direkt bekliyordum valla, sslerden belliydi :P

Oyun eve online'a atlamanin artik cok gec oldugunu dusunenler icin ve konsept degisikligi isteyenler icin iyi iste. Bi beta ilerlesin bakalim, eve'in de beta gunleri cok boktandi

bu arada oyunu dava ederlerse etsinler, macaristan merkezli bir sirketi kaparken kolay gelsin onlara :P (gerci macaristan eu ulkesiydi sanirim :/)
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

mani said:

peki ilerde voltron u oluşturabilecekmiyiz.

Ahahah oyunu duyanların aklına gelen ilk sorulardan biri bu oluyor.

Bence Voltron olmaz da, herkesin içine girdiği, muhtemelen hareketsiz guild robotu olur, kale hesabı.

Davetiyem hala gelmedi. :(

ilerde gelir öle carrierlar titanlar işte, aynı evedeki gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
ben direkt bekliyordum valla, sslerden belliydi :P

Oyun eve online'a atlamanin artik cok gec oldugunu dusunenler icin ve konsept degisikligi isteyenler icin iyi iste.

(tu)

Davetiyem hala gelmemiş. Zaten ömrümde bir closed betaya girebildiğimi hatırlamıyorum. (preorder ile parasıyla girilenler dışında lol) :(
Sosyal ağlarda paylaş

EVE'i çok bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bariz bir utanmadan araklama mevcut.

Atmosfer her manada zayıf (Grafik/Ses/Müzik)
Oyun dünyasını pek gezemedim ama gördüğüm kısımları beğenmedim

Bunlar dışında karaktere, gameplaye dair üç aşağı beş yukarı herşeyi beğendim, özellikle EP/Skill sistemini.

Eksiklerini giderirse sandbox oyun bekleyenler için güzel bir alternatif olur. Bir sonraki beta aşamasında görüşmek üzere diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...