Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perpetuum Online

Leila Kanz

Öne çıkan mesajlar

"Leila Kanz" said:

Combatda eve online'nin aynisi(lol)

Evet fikrim oldukca degisti, combat hernekadar ayni eve online mantigiyla islesede, siper alma olayi tamamen degistiriyor, oyle eve deki gibi bir fleet olayina girmedim ama electronic warfare vs enteresan olmus (karsidaki robotun hizini dusuren yada size kitlenmesini onleyen moduller var (evet, eve onbline da ki gibi))

Eve de en can sikici sey tum savaslarin maximum zoomda gecmesiydi, yani her ne kadar o videolarda grafikler guzelde olsa aslinda kirmizi kutucuklara ates etmek ten ibaretti grafikler. Burda isler degisio, max zoom yapip doga sekillerini gormek gerekio, sonra robota yaklasip siper almak gibi enteresan seyler var.

Birde yeni bir sey kesfettim, buyuk mechlerin ates hizi az oldugu icin, kucuk mechlerle enteresan taktikler yapilabiliniyor, mesela iki kere ates edip sonra kayanin arkasina saklanmak vs gibi.

Npclerde baya zorluyor bir noktadan sonra, kucuk mechler etrafinizda sizi yavaslatirken, uzaktaki sniper mech iflahinizi kesiyor vs. (tabi ai bir yere kadar, bir sekilde bu sorununda ustesinden geliniyor)

Yani diycegim sudur, oyunun combati guzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

543 mb install..

enteresan bir seye benziyor eve deki tek sikintiyi giderebilir, devamli gemi seklinde olmaktansa robot seklinde hareket eden bir avatar insanlari cekebilir. ben dayanamamistim gemi de gemi.

betaya kayit oldukda gelen giden bir sey yok bu arada.

belkide closed beta limitine ulastilar simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

"Leila Kanz" said:

"Leila Kanz" said:

Combatda eve online'nin aynisi(lol)

Evet fikrim oldukca degisti, combat hernekadar ayni eve online mantigiyla islesede, siper alma olayi tamamen degistiriyor, oyle eve deki gibi bir fleet olayina girmedim ama electronic warfare vs enteresan olmus (karsidaki robotun hizini dusuren yada size kitlenmesini onleyen moduller var (evet, eve onbline da ki gibi))

Eve de en can sikici sey tum savaslarin maximum zoomda gecmesiydi, yani her ne kadar o videolarda grafikler guzelde olsa aslinda kirmizi kutucuklara ates etmek ten ibaretti grafikler. Burda isler degisio, max zoom yapip doga sekillerini gormek gerekio, sonra robota yaklasip siper almak gibi enteresan seyler var.

Birde yeni bir sey kesfettim, buyuk mechlerin ates hizi az oldugu icin, kucuk mechlerle enteresan taktikler yapilabiliniyor, mesela iki kere ates edip sonra kayanin arkasina saklanmak vs gibi.

Npclerde baya zorluyor bir noktadan sonra, kucuk mechler etrafinizda sizi yavaslatirken, uzaktaki sniper mech iflahinizi kesiyor vs. (tabi ai bir yere kadar, bir sekilde bu sorununda ustesinden geliniyor)

Yani diycegim sudur, oyunun combati guzel :)

skill sistemi nasıl? ne gibi skiller var

bindiğin mechayı skiller mi belirlio EVE gibi, mechanın dışına çıkabilio musun , öle bi karkater var mı yoksa direk mecha mısın hep? yoksa dock da mecha değiştirip mi oyuna çıkıosun .

Ayrıca skill training i nasıl? eve gibi real time zamanla mı öğreniosun pasif olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

6 gun once basvuran bir arkadasima bugun gelmis, yani baya bi rastgele veriliyor anladigim kadariyla.

Skill sistemi eve'le ayni mantik, ancak burda skilli train etmiyorsunuz, zamanla size experience point geliyor, onlari skillerinizi arttirarak harciyorsunuz. (skillin level'i yukseldikce daha cok xp istiyor)

Her skill'in 10 leveli var ve ayni eve gibi bonus aliyorsunuz. Misal, small hybrid gun kullaniyorum, her leveli small hybrid gun'in zararini %5 arttiriyor, daha buyuk mechler medium hybrid kullaniyor, ve medium hybridin prequesti lvl 5 small hybrid.

Ana skill basliklari soyle : Corporation management, Engineering, Turret, industry, Leadership, Missile, Relation, Robot Control, commerce, Mineral extraction.

Mesela turret skill basliginin altinda, rapid fire, critical strike,sharpshooting gibi skiller var.

Evet, hep mechasin, ya oyun resmen eve online ama yerde robot kullaniyorsunuz. Adamlarda hala yok benzerlikler var ama calmadik diolar, destur be :)
Sosyal ağlarda paylaş

yani skill olarak da eve den farkı

hani eve de oyuna girerdik aman 1 saat sonra şu skillim train olacak, oynamasak bile o an aktif, girip böle şu skilli train edioduk 2 gün sonra giriosun falna

burda öle bişeye gerekmio sen oynamsan bile zamanla experience point birikio? sonra sen oyuna girince onları dağıtıosun?
Sosyal ağlarda paylaş

yok eve'in aynisi ya :) yaratik keserek degil zamanla skill geliyor, yani soyle oluyor, eve'de, 2 gun kaldi small hybrid 5in trainingine diosun, burda iki gun sonra small hybrid 5 train edicek xp puanim olucak diosun, soyleyis farkli, ama sonuc ayni :).

@Pluton, evet dilersen birak karakterini 6 ay sonra gel, 6aylik xp birikmis olucak, tabi 6 ay para odemisde olucaksin. Onun disinda eve de oyuna skill deistirmek icin girmek zorundasin, burda yok oyle birsey surekli geliyor xp.
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi kesinlikle

EVE yani sandbox olarak en iyi sisteme sahip MMORPG hatta genel olarak en ii mmorgp diebilirz o uzayda geçmesi sürekli insanları biraz karakterine yabancı hissetirmesi gibi bazı sorunları dışında

güzel yerden almışlar. bakalım biraz daha test edin biz de account alırsak geliriz bakarız merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

hersey playerlar tarafindan yapiliyor, ancak closed betada bir cok objeyi npc corplar satiyor ki bu cok normal ekonomi daha tam rayina girmis degil (Eve online'nin basindada bir cok seyi npc corplar satardi yavas yavas market canlandikca kaldirdilar o olayi)

Endustride ayni, blueprint aliyoruz, gerekli madei yada componentlari buluyoruz, fabrikasi olan bir istasyonda basliyoruz yapima, skillerinize gore yapim suresi var, surenin sonunda dilediginiz objeyi elde ediyorsunuz.

Bunun disinda su anda closed beta'da agent mission yok, sistemin hazir oldugunu ve yakinda agent missionlarin acilicagini soyluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...