Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perpetuum Online

Leila Kanz

Öne çıkan mesajlar

http://www.perpetuum-online.com/

Yeni bir Mmorpg. Simdi bu konunun Eve Online la ne alakasi var derseniz, oyun nerdeyse eve onlinenin birebir kopyasi (konsept olarak : Sandbox, tek server, market vs) ve buna bagli olarak su andaki oyuncularin %95 i eve online oynamis yada oynayan kisiler. Oyun Closed betada su an ancak kolaylikla key alabiliyorsunuz (bana 24 saat icinde geldi)

Oyunla ilgili eve online forumlarindada baya bi tartisma yapilmis. Gelecekte gezegenleri kullanima acicak ccp sanirim bu oyunla yakindan ilgilenicek.
Sosyal ağlarda paylaş

@Mortis, evet ya oyle bir konu basligi oldugunu simdi gordum acikcasi, darejedi dilersen konuyu mmorpg genele al (gerci oyle cok herkezin haz edicegi bir oyun degil malum baslari eve gibi yani maden kazma vs oyle zevkten dort kose olmuyorsun :) )
Ve oyun ekibi macar evet

Valla ben ve bir arkdasim iki gun arayla basvurduk beta key geldi bilemiyorum neye gore dagitiyorlar beta key'i, ama forumlarda oldukca kolay alindigi soyleniyor
Sosyal ağlarda paylaş

"Leila Kanz" said:

@Mortis, evet ya oyle bir konu basligi oldugunu simdi gordum acikcasi, darejedi dilersen konuyu mmorpg genele al (gerci oyle cok herkezin haz edicegi bir oyun degil malum baslari eve gibi yani maden kazma vs oyle zevkten dort kose olmuyorsun :) )
Ve oyun ekibi macar evet

Valla ben ve bir arkdasim iki gun arayla basvurduk beta key geldi bilemiyorum neye gore dagitiyorlar beta key'i, ama forumlarda oldukca kolay alindigi soyleniyor

nasıl peki oyundan bahsetsene girebildiysen oyuna

interface nasıl oynanabilirlik nasıl, grafikler nasıl ortam nasıl combat nasıl vs
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun eve onlinenin cok cok kopyasi olmus. Robot al, robotu fit et, undock ol, maden kaz/pve yap, cargo dolsun, geri gel ve bu islemi yeni robot skillerin olana yada o robotu alicak paran olana dek tekrar et. Eve online"nin baslarinda oldugu gibi item ve robot sayisi cok az.

Grafikler fena degil ancak bir sure sonra biraz sikio cunku cok cesit yok (ayni agaclar tepeler vs)

Oyunu WSD seklinde yada gitmek istedigimiz yere cift klik yaparak oynuyabiliyoruz, enteresan o acidan. Combatda eve online'nin aynisi(lol), sag menuden target et, target edince ates et, pve de karsi robotun irkina gore dogru ammo kullan vs, ama bir kac enteresan yenilik de yok degil, mesela ates edip bir agacin ardina saklanmak (etrafdaki agaclar cok zarar alinca yikiliyorlar, fena degil bu fikir) yada hedefe kitlenmeden ates edebilme (daha az zarar vererek), yuksekden ates ederek daha cok zarar verebilme gibi yenilikler tabi biraz tad katmis oyuna.

Oyunda heryerde pvp yapabiliyorsun, ve olunce robotunu ve icindekilerini kaybediyorsun. Etrafta polis kuleleri var ve bu polis kulelerinin menzili kisitli, bu polis kulelerinin korudugu yerlerin disinda pvp serbest tamamen (tahmin edebilirsiniz ki, degerli madenler ve iyi npcler hep bu kulelerin menzili disinda :) )

Oyun guzel ama cok yarim daha, eklenicek bir suru sey var ve sunuda unutmamak lazim, bu firma nedir ne degildir bilemem ama, ccp (eve online'nin sirketi) cok cok profesyonel hatta iddaa ederimki hali hazirda, mmorpg isini en iyi yapan sirket, dolayisiyla ayni seyleri beklememek lazim bu oyundan.

Benim puanim 6 / 10 simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu ne kadar güzel birşeymiş. Benim için EVE'in yegane sorunu gameplayden grafiğe eski olması. Mechwarrior deneyimim bu robot pvp olayının inanılmaz keyifli olabileceğini hatırlatıyor. Üzerine bunların sandbox yaklaşımı, of of. Grafiklerin yetersizliğinin stabilite namına kazanç sağlayacağını düşünüyorum, EVE gibi atmosferi sağlam olsun yeterli.

Kayıt oldum, indiriyorum, bir yandan inbox'a F5 eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...