Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi blogda frpyi kötüleyen eleman - go go go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nefr said:

Kaede said:

said:
Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu.

mahuhauhaua

lol suna gelmistim ben de. viktor gidip cizerek anlatsin ne demek istedigini

harbiden bu nedir bende anlamadım
Mesaj tarihi:
abi adam cevap yazmış herkese, ahahahaha daha yorum yapamıyorum ASDASDA BUNE LAN

http://asabigus.wordpress.com/2009/12/18/paticik-hakkaten-agliyolar-lan-ahaha/
Mesaj tarihi:
abi ne ezik insanlar var cidden yazık günah adamın yaktığı oksijene yazık bide böyle hit mit alınca seviniyor garip loser hayatına bi mana bi anlam geliyor sanıyor lol
Mesaj tarihi:
Farinal said:

abi ne ezik insanlar var cidden yazık günah adamın yaktığı oksijene yazık bide böyle hit mit alınca seviniyor garip loser hayatına bi mana bi anlam geliyor sanıyor lol

adamla aynı oksijeni paylaşıyoruz ama kafaya girince ne etki yapıyorsa kafa bambaşka oluyor
Mesaj tarihi:
OOOOOOOOOOOOOLM ben bu herifi tanıyorum ya nick tanıdıktı arattım doğruymuş bu adam yildizsavaslari.com'da takılıyordu bi ara SW aşkım geldikçe girerim ben forumlarına yani ordan trolleyebilirsiniz ama aktif mi bilmyorum malın teki
Mesaj tarihi:
Farinal said:

OOOOOOOOOOOOOLM ben bu herifi tanıyorum ya nick tanıdıktı arattım doğruymuş bu adam yildizsavaslari.com'da takılıyordu bi ara SW aşkım geldikçe girerim ben forumlarına yani ordan trolleyebilirsiniz ama aktif mi bilmyorum malın teki

not küçük bi çocu olması lazım bunun bide yaş olarak
Mesaj tarihi:
ona zaman ayırıp ıvır zıvır ugraslar icine mi girelim bos ver gitsin ( omg sitem hit alıyor aman yarabbi, sana cok sukur nolur carpma bizi, pkk lı da denk gelmesin yolda, frp oynamaya calısan bi satanist de kesmesin bizi, amin)
  • Yeni Oluştur...