Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Oyyy soldaki çok şeker. :) Muhabbet kuşlarını çok severdim eskiden, birini balkondan kaçırıp, ötekisinin de ölüsünü elime aldıktan sonra beslemekten korkar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Evin hali nasıl? (Dışkı açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hepsi çok güzel =) ben bu tarz hayvanları tutamıyorum yanlışlıkla fazla sıkarım canı acır diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dreagloth said: Evin hali nasıl? (Dışkı açısından) balkonu kapattım bunun için ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 eheh cok tatli bi poz olmus^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ADLARI VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 soldan saga fikri, hilmi.. derse ne gülerim ama. cok yakisir ama o ayri, tiplere bak tam birer hilmi degiller mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 aga bende var bitane sadece yemliyorum hiç oynamadım falan acayip korkak nasıl alıştırmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 soldaki felaket tatlıymış sağdan ikinciye benzer bi tane de bende vardı eski evde. bilgisayar başına geçince kafama uçar saçlardan banci camping yapıp burnumu gagalayıp kaçardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 biraz uğraşmak gerekiyor ama alıştırınca kendine çok garip huyları olduğunu keşfediyorsun bu kuşların. bizdeki kafesin olduğu sehpada hiç bir şey görmek istemezdi mesala. yanlışlıkla herhangi bir şey bırakırsak kafesin kapıyı açar aşağıya atardı. gücü yetmiyorsa omuzuna tüneyip sen kalkıp onu oradan almadan susmazdı, bağırıp dururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kenjuro said: aga bende var bitane sadece yemliyorum hiç oynamadım falan acayip korkak nasıl alıştırmak lazım? Aç bırakıp, yemi avucunun içinde vermeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar