devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 İnjection u nasil Engelleye Bilirim scripti filan vardi eskiden ama artik yok malumunuz tek yonlu filan olabilir lutfen yaridmci olun[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Zorm dll biraz arastırma yap bu forumda bulucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 zorm dll deil onu biliyorum baska bise scriptler vardi eskiden forumlarda tek yonlu filan diyolardi iste o scripti ariyorum[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** [Bu mesaj devilsworld tarafından 14 Temmuz 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 benim bildigim en saglıklısı zorm dll kullanmaktır script konusunda yardımcı olamayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 zorm dll denmiyor arkadaşım, zorm bu DLL'in kodlayanıdır, kendisine DLL muamelesi yapmak onuda üzüyor ;) injectionu engellemek için evolution dll kullanabilirsin. ve bir client yaratabilirsin. blowfish/loginkey editi anlatmıştım patide. serverına başka client ile girilmesini engellersin olur biter. evolution dll'i mutlaka yükle paketleri süzgeçler gibin birşey. ve bir çok yenilik geliyor.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evolution dll Zolm'un Dll mi hangisi daha iyi olur sence[signature][hline]Bazen sesiz kalmak Hakizlikara goz yummak ezimek en iyisidir. Cunku bir gun gelir İcindeki kin buyur Ve cezalarini verirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yoksa ben Bir mantik hatasimi yaptim 2side ayni seymi[signature][hline]Bazen sesiz kalmak Hakizlikara goz yummak ezimek en iyisidir. Cunku bir gun gelir İcindeki kin buyur Ve cezalarini verirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sence? :-)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 benimda kafam karisti valla ben bise anlamadim :D[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evolution dll Zolm'un Dll mi bu soruyu bi kezde ben soruyim dedim cok anlamli bi soru gercekten[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Söylediğin şeyi 3 defa okudum.Tersten de okudum ama bişey anlayamadım. :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 valla bende bastan okudumda tekara benda anlamadim simdi olayi anlatiyim biraz karisti ama :D simdi ben diyelim dll kullancam zorm dll mi yoksa aborumu ismini atirlamadim hangisini kullanam sizce diyom ohh :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Faust, 15 Temmuz 2004 06:04 tarihinde demiş ki: zorm dll denmiyor arkadaşım, zorm bu DLL'in kodlayanıdır, kendisine DLL muamelesi yapmak onuda üzüyor ;) muahauhauh :) ilk kes böle bişey okudum :) said: Zorm rüyasında sayıklar: hayır değilim , ben dll değilim , ben bir insanım :) bu arada zormun dll leri işine yarayabilir[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 Temmuz 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ZORM = EVOLUTION DLL yazarı. ZORM.DLL = türkün uydurması. evolution dll = gerçek ismi.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 zgrw süfersin :-) yarıldım.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri [Bu mesaj Faust tarafından 15 Temmuz 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 gercekten cok saol :D yukarisi baya komic[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 espritüel olmuş millet. 2 gün bırakmaya gelmiyo[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar