devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 İnjection u nasil Engelleye Bilirim scripti filan vardi eskiden ama artik yok malumunuz tek yonlu filan olabilir lutfen yaridmci olun[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... ***********************************
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Zorm dll biraz arastırma yap bu forumda bulucaksın.
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 zorm dll deil onu biliyorum baska bise scriptler vardi eskiden forumlarda tek yonlu filan diyolardi iste o scripti ariyorum[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** [Bu mesaj devilsworld tarafından 14 Temmuz 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 benim bildigim en saglıklısı zorm dll kullanmaktır script konusunda yardımcı olamayacagım.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 zorm dll denmiyor arkadaşım, zorm bu DLL'in kodlayanıdır, kendisine DLL muamelesi yapmak onuda üzüyor ;) injectionu engellemek için evolution dll kullanabilirsin. ve bir client yaratabilirsin. blowfish/loginkey editi anlatmıştım patide. serverına başka client ile girilmesini engellersin olur biter. evolution dll'i mutlaka yükle paketleri süzgeçler gibin birşey. ve bir çok yenilik geliyor.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evolution dll Zolm'un Dll mi hangisi daha iyi olur sence[signature][hline]Bazen sesiz kalmak Hakizlikara goz yummak ezimek en iyisidir. Cunku bir gun gelir İcindeki kin buyur Ve cezalarini verirsin ...
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yoksa ben Bir mantik hatasimi yaptim 2side ayni seymi[signature][hline]Bazen sesiz kalmak Hakizlikara goz yummak ezimek en iyisidir. Cunku bir gun gelir İcindeki kin buyur Ve cezalarini verirsin ...
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sence? :-)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 benimda kafam karisti valla ben bise anlamadim :D[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... ***********************************
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evolution dll Zolm'un Dll mi bu soruyu bi kezde ben soruyim dedim cok anlamli bi soru gercekten[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... ***********************************
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Söylediğin şeyi 3 defa okudum.Tersten de okudum ama bişey anlayamadım. :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i]
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 valla bende bastan okudumda tekara benda anlamadim simdi olayi anlatiyim biraz karisti ama :D simdi ben diyelim dll kullancam zorm dll mi yoksa aborumu ismini atirlamadim hangisini kullanam sizce diyom ohh :D[signature][hline]
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Faust, 15 Temmuz 2004 06:04 tarihinde demiş ki: zorm dll denmiyor arkadaşım, zorm bu DLL'in kodlayanıdır, kendisine DLL muamelesi yapmak onuda üzüyor ;) muahauhauh :) ilk kes böle bişey okudum :) said: Zorm rüyasında sayıklar: hayır değilim , ben dll değilim , ben bir insanım :) bu arada zormun dll leri işine yarayabilir[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 Temmuz 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ZORM = EVOLUTION DLL yazarı. ZORM.DLL = türkün uydurması. evolution dll = gerçek ismi.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 zgrw süfersin :-) yarıldım.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri [Bu mesaj Faust tarafından 15 Temmuz 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 gercekten cok saol :D yukarisi baya komic[signature][hline]
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 espritüel olmuş millet. 2 gün bırakmaya gelmiyo[signature][hline]dayt!
Öne çıkan mesajlar