chris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Arkadaşlar ben uo indirdim netten ancak yüklerken pc e anim.mul CRC Hatası.Dosya bozuk flan diyor..Şimdi ben netten bulabilirmiyim anim.mul u cdrm bozuk oldugu için cd okumuyor bende format flan atmıştım pc e uo flan gitti ..yardım edn pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bence hiç kasma dosya 186 mb miş sana upload edecektim ama benim host zati 50 mb :) çekmesi ölüm olur onu :) git yeni cd al daha kolay :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya ama cdrom okumuyor cd i netten indirmem gerekiyor :( huhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar