Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 geliyormusun ki chip?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 teoride evet pratikte hayır :P gelebilirim daha hiçbişi için söz veremem :D
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bekleriz :) gelirsen ararsın cepten[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben çıkıyorum birazdan satış yapanı var ya.... hadi görüşürüz[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 gelemeyebilirim yani kesin diyil sora sövmeyin :D
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sana birşey diyen yok zaten gelmeye çalış ama kesin gelecem deyip de gelmeyenleri dövebiliriz mesela isim vermeyin satış yapınca ya da yaparsa söylerim[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 keşke onceden okusaydim bende gelirdim :/[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 6x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp|
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Gittik.. Tüttürdük, dürüm yaptık geldik. Ben keyif aldım şahsen, yaparım yine olunca.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Oy oy oy dürüm afiyet olsun.E tabi güzel olmuştur herşey,mekanda güzel zaten...(tophane ya,o bakımdan :D)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 güzeldi eğlenceliydi resimlerde geliyorr.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben koycam ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 beklioruzz[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kaç kişi gelior :) [signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] [Bu mesaj PawligeR tarafından 15 Temmuz 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 geliyo resim geliyüüü[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Öne çıkan mesajlar