Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: -coLdwind-, 14 Temmuz 2004 22:51 tarihinde demiş ki: quiv sen gitmemismiydin tatile? prawler sana burdan sevgilerimi yolluyorum, maalesef gelemiyorum :) sen tatile mi gittin gene?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hmmm,saat 5de buluşmak benim için geç çünük 1)evim uzak 2)cumagünü tatile gitcem hazırlık yapmam lazı erken bir ssate alsanız gelebilirim,yoksa ii eğlenceler :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: DoGMeaT, 14 Temmuz 2004 23:01 tarihinde demiş ki: hmmm,saat 5de buluşmak benim için geç çünük 1)evim uzak 2)cumagünü tatile gitcem hazırlık yapmam lazı ii eğlenceler :) aynen hatta 3)üşeniom ülen[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 İyi yani üşeniyorsanız gelmeyiverin napalım kulağınızdan tutup çekecekmiyiz?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 uğrayayım mı bi ara?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.. Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 isteyen gelir gelmek isteyen özelden cep numaramı isteyebilir[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hadi bakalım yarın görüşürüz[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tamamdır o zaman.. yarın bi nargile daha yapalım.. bugünde yaptık ama neyse.. Sizi kırcağıma kafamı kırarım :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ehe, şimdi ekersem ne şerefsizlik olur ya.[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ulan bu prawlerde herhalde tophane'ye bayılıo :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ben dedim tophaneye gitmeyelim diye. Dinlemiyor ki hah.[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tophane bla bla :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 orc bi topice 2 tane aynı espri fazla değil mi?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu ne abi 2-3 kişi buluşulurmu Toplu bi buluşma yapsak aramızda bi top yaparıs zuhzuh[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 napalım buluşuyoruz işte toplu olmasını isteyen gelir[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bu arada birisi fotoğraf makinesi getirebilirse sevinirim benim foto makinem babamın arkadaşında isviçrede :)[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 valla kaçırıp duruom ama tophane de uzak bana beh[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 nerde oturuyorsun ki?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 taksimden tophaneye nasıl gelinir?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
arar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 galatasaray lisesini geçtikten sonra sola dönersin dosdoğru yılmadan aşağı gidersin öyle gidersin.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hmm o zaman gelebilirim,çünkü bu gün taksimdeyim,kesin ir buluşmasaati alim ona göre gelim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 topiğe biş göz atsan keşke saat 5 te buluşacaz[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: DoGMeaT, 15 Temmuz 2004 13:31 tarihinde demiş ki: taksimden tophaneye nasıl gelinir? Galatasaray ın yanından aşağıya sallan. Aşa in görecen =D çok inecen ama yürümek uzun ama yokuş aşağı hafif bir yol. Asıl yokuş çıkmaktan kork. Bu arada yeter be , ne zaman bir yere gidecek olsam orada toplanıyorsunuz aaaa bıktım sizi görmekten =P
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Alla alla yapma ya tamam efendim hemen başka yerde toparlanırız hayret bişi :P[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 öff ya daha eve gidicem dee yıkanıcam daa giyinicem dee dışarı çıkcam daa öf öf
Öne çıkan mesajlar