gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 büyük sınav falan var ama ders çalışmak istemiyorum uzun bir zamandır, yazılı falan var diyelim benim tek düşüncem salla gitsin oluyor kötü veya yüksek farketmez ilgilenmiyorum bile hobi olarak birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemiyorum, boş vakit bol olunca pati-facebook-msn yapip duruyorum eskiden çok alışkanlığım olurdu klişe olacak ama zamanında az kitap bitirmedim eski yeni. sözün özü, kendi kafama göre takılabileceğim bir hobi arıyorum ne yapsam da boş durmasam diye, bulamadım bir türlü not : evde mont yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ceketle sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 manita + spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ikisinden de sıkıldım aslında, garip bir şekilde devam ediyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 casual olarak online oyun oyna. mmo'ları casual oynamak zor, fps başla. sıkıldıkça 1-2 saat oynayıp toplarsın kafanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Battlefield 2 al, 64 kişilik araçsız bir haritaya gir. Canın sıkıldıça günde 45dk-1 saat oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kitap oku en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ne okusam bide 30 liraya kitap mı olur yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 'satın al' netten, bilgisayardan oku en kotu. 0 maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 6 saat tavana baktım bugün /duel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 6 saat kalireföre baktım hemide beyaz /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bunların bi üst level ı tren oluyor heralde onu da ben yaptım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kalireför kalorifer demekten daha zor bence nasıl başardın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 KJASFDALKFASFSADGDSAFASADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yazamayınca googledan c/p yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 harbiden kitaba sarabilirsin. O 30 ytl olan kitaplar genelde yeni çıkan, bestseller, janjanlı kapaklılar oluyor. Hepsiburada olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 enstrüman al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kitap okumak (tu) dvd al,izlemek istediklerinden falan birsürü al oh süper. ve ve ve, şehir tiyatrolarından her oyuna bir bilet al. sonra ordan çık oyun atölyesine gidip ordan testosteron'a bilet al. sonra süreyya operasına git.şen dullar'a bilet al. tiyatro mükemmel birşey.kesinlikle takip etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 peki hangi kitapları tavsiye edersiniz? malum uzun zamandır adam gibi bir kitap okumadım en son dönüşüm ü okumuştum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kayıp Sembol Dan Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dizi izle bundan güzel hobi mi var. bi başlarsın sarar zaten çek bütün bölümleri izle. dizi önerirdim ama o kadar çok var ki şimid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Spor yap en güzeli. Git koş, yüz,top oyna, ip atla falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar