MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 plss hellppppp[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 lol olga daha ilk boss öldüremiyor musun? ateş ediceksin uyutucu silahınla ölecek.kafasına ateş edersen daha kolay ölüyor.arkasındaki ışığı patlat. daha kolaylaşır görmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 tam mesajı atıtm sonra geçtim desem inanırmısnınız??? inanmazsınız ama öyle oldu:P[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 olur böyle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar