Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bankamatik ve insan - Duyarlı insanlar var. Arkasında bekleyen insana empatisi sonsuz. Arkadakinin ayakta dikildiği her saat ona ızdırap veriyor. Ağlamaklı, deli gibi basıyor tuşlara, bi an önce alsın parasını da gitsin arkadaki canlar daha fazla üzülmesin. Bitsin bu ızdırap. İnsanlık onuru bankamatiği yenecek. İkinci bir işlem yapması gerekiyorsa yerin dibine giriyor. Bu terbiyesizliği yapmaktansa sıranın en arkasına geçiyor tekrar bekliyor. Üstelik makbuz da almıyor ki çevreye zarar vermesin. Severim ben onu. - Dedeler var. Ah o dedeler. Issız dedeler. Tedbirli dedeler. Yaptığı her işlem için önce iptal tuşuna basıyor, sonra kartı çıkarıp tekrar takıyor. Adeta bankamatiğe restart atıyor. Ah o dedeler. Bitmek bilmeyen uzun yaz dedeleri. - Paranoyaklar var. Arkasındaki kişiden kıllanıyor. Şifresini hızla giriyor. Yan gözle arkayı kesiyor. Arkadaki uğursuz şifresini, bakiyesini görmesin diye kendini siper ediyor ekrana. Bir sağaaa, bir sola hamle ediyor. Böyle olunca arkadakinde rahatsızlık yaratıyor. Mecburen başka yerlere bakıyoruz. Gözlerimizi ufka dikip istikbalimizi düşünür gibi yapıyoruz. Şifreyle ilgilenmiyoruz, yazacağımız yeni romanımızı düşünüyoruz gibi de yapabiliriz. Tek o üzülmesin. - Roman yazanlar var. Ha bi de bunlar var. Esrarengiz insanlar. Bankamatiğe bir şeyler yazıyorlar bip bi bip bip bip bi bip bip bip bip… Kalın bir roman olacağa benziyor, pörtföy işlemleri hakkında. - Kalbi kırıklar var. İçleri kıpır kıpır, yüreği ağzında giriyor şifresini. Hesap bakiyesi tuşuna basmadan önce bi an tereddüt ediyor. İşallah diyoruz içimizden biz sıradakiler, işalla yatmıştır bu sefer. Ahhh… Yine yatmamış. Kalbi kırık iptal tuşuna basıyor. Bir an dönüp bize bakıyor ağlamaklı gözlerle. O an sarılıp teselli etmek, çay ısmarlamak istiyoruz ona. Olmuyor. Böyle. http://dejenerator.tumblr.com/post/287040750/bankamatik-ve-insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi gunde en az 10 defa bankamatik kullaniyorum para ckeiyorum yatiriyorum felan falan o 150 liralik islem icin dunyayi satin alan insanlar war ya beni benden alliyo alicagi para 150 lira 10 defa limitine bakiyo fonlarini inceliyo bilmemne 15 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ahahaha dedeler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Btm'den para yatırırken hesabıma, para koyma yuvasına aceleden elini sıkıştıran bir şahsiyet olarak yazını çok acıklı buldum dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dynun said: - Kalbi kırıklar var. İçleri kıpır kıpır, yüreği ağzında giriyor şifresini. Hesap bakiyesi tuşuna basmadan önce bi an tereddüt ediyor. İşallah diyoruz içimizden biz sıradakiler, işalla yatmıştır bu sefer. Ahhh… Yine yatmamış. Kalbi kırık iptal tuşuna basıyor. Bir an dönüp bize bakıyor ağlamaklı gözlerle. O an sarılıp teselli etmek, çay ısmarlamak istiyoruz ona. Olmuyor. işte ben 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 duyarlıyım ben galiba. çok geriliyorum kullanırken banka matiği. bazen parayı almadan çekip gidiyorum beyfendi parayı almadın diyor arkadan bana adam ben de vaay beyfendi mi olduk şimdi lan diyorum adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bi de arkadaşıyla atm kullanmaktan çekinenler var. Dışarı çıkmışız, nakit yok üstümde, "Ben bi para çekeyim abi, geliyorum" diyorum, hiçbişi sölemeden tin tin yanımda geliyor. Atm dediğin şeyin ekranı ufak zaten, klavyesi göt kadar, yanaşıyo iyice sağ cenahtan, ittiriyo beni. Sokuyorum kartı, hemen fix espiri: "ehehe şifrene bakayım, hah aklıma yazdım eheheh". Ulan ondan sonrası çok gerilimli: "Acaba hesapta kaç para vardı? Baksam mı lan bakiyeye? Lan şimdi az bişey vardır fakir konumuna düşeriz. çok olursa da borç ister it. Riski alıp direk para çekme şeysine mi bassam, ulan bakiye yetersizse de rezil oluruz. En iyisi hızlıca bakiyeme bakayım, hangi tuşalara basacam sırayla, bi düşüneyim" Pis atm yancıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bankamatiğin tuşlarıylan tetris theme çalmaya çalışıyodum da, arkadaş dediydi "olm gidelim dövcekler bak." deyu. buda böyle bi anım ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 atm kültürümüz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 peki banka kartı olmayan fakirler ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Böjeek said: Btm'den para yatırırken hesabıma, para koyma yuvasına aceleden elini sıkıştıran bir şahsiyet olarak yazını çok acıklı buldum dinan. ciddi misin ohara nasıl açıldı peki, çok bi basıç uyguluyor mu ben de parayı sıkıştırmıştım geç yokup bi kez de, öyle kolay kolay açılan bişiy de değil gibi, sensörü de olduğunuz zannetmiyorum birşey sıkışınca açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya baya sıkıştırdı tam tırnağımın üzerine doğru ben o acıyla elimi çektim. çektikten sonra tam kapanmadan tekrar açıldı sanırım farketti bir şey sıkıştığını. neyseki sadece tırnağım kırıldı o da elimi fıcuvv diye çektiğim için oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ficuvv diye çekmeyeydin kırılmazdı. zıbammm diye çek bidakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 parmak kırar lan o düşünsene çıtırktgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya salak gibi geç koydum parayı yamuk yuluktu düzelteyim dedim acelem de vardı. biraz daha geç çeksem parmağı kırardım ben o ficuvv diye çekişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 BonePART said: abi gunde en az 10 defa bankamatik kullaniyorum 15 dakka abi en az 10 defa nedir ya hahaha eve bi bankamatik al bankamatikle cıkıyo kadar olmusSuN KanKi jn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sevgilimden çok bankamatiği görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iş bankasının yeni bankamatik reklamı da çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu değil lan yenisi ama bu da güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vah canım kendi kendine konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya ben de o soru geliyor ya ekrana "BAŞKA İŞLEM YAPMAK İSTİYOR MUSUNUZ?" arkamda sinirli bakışlar atan amcaya bakıyorum, iptal spamlıyorum. alıyorum kartımı gidiyorum. gözümden bir damla yaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bankamatik çok güzel lan atariye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi bankamatik ekranı arkadan güneş vuruyosa yansıma yapıo ekran da ne yazdığını görmek için şekillere giriyorum bide pek bi alçak yapıolar lan hayır 2 metre değilim 2metre olanlara sabır yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar