Tandagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yine bira topla , yine giant kes olarak yıl sonu eventide gelmiş gerçi event başladımı başlamdımı bilmiyorum ama bi link vereyim dedim:) http://gaarawarrgabs.wordpress.com/2009/12/16/keg-end-2009-live-event-guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Başladı da daha sunucular gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Valla açıkçası bu eventi yapacaklarına süpriz patch koysalardı yada yeni item veya content ekleselerdi yıl sonu hediyesi olarak daha da iyi olurdu ama anlaşılan adamlar evente bile pek bi yenilik getirememişler.Hiç değilse yeni dizayn armorları ekleselerdi oyuna:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bana öyle geliyor ki bu triallarla falan oyuncu sayısında artış var, o yüzden arkaları kalktı bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aiondan dönen çok oldu sanırım. umarım bu artış devam eder. nede olsa nekadar oyuncu okadar iyi rvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 benim merak ettiğim bir şey var, taskleri tamamlayınca ne geliyor lan, bana hiçbir şey gelmedi, ne title, ne bir şey. ne biçim event bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Övünerek Ogre'ı resmen sakladık demişler. Hatta ben içilmesi gerekilen biraları da ortada görmeyince aramadım. Kim uğraşacak lol. Event slotu doldurdum, benden bu kadar Mythic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 biralar dwarf haritalarının pve bölümlerinde. Giant olayı bayık zaten, 2 kişi bile kesiyo. O yüzden ortada kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar