AltF4 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Phantasmagoria, Monkey Island, Grim Fandango, Broken Sword'lar vs.. Bu gibi eski fakat kült oyunları satan bilgisayar dükkanları var mı? Bir ara Kadıköy'de duymuştum böyle bir yer ama tam olarak hatırlamıyorum yerini. İstanbul içi böyle bir yer bilen varsa bizi de bilgilendirebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 D&R'da oluyor böyle şeyler ama en eski gördüğüm IWD ve BG setleri vardı param yoktu alamamıştım o zaman sonra kalmadı Kanyon'dakinde başkasına da bakmadım içimde kalmıştı bak iyi oldu gidip alayım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kadikoyde bahariyeye cikarken sol tarafta bir sanatcilar sokagiydi galiba heykel var hatta gorursun, orada bir dukkan vardi satiyor eski oyunlari. Sonra bakirkoyde tren istasyonuna yakin bir anaokulu var, oradan carousel tarafina yururken saginda magic bilgisayar var, genelde bir motorsiklet oluyor onunde park edilmis. orada herseyi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dnrlar da ben de cok denk geliyorum.cesar 3 falan almişlim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 oynicak mısın? yok. sırf artislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 artiz ne arar la pati'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Adam "Phantasmagoria, Monkey Island, Grim Fandango, Broken Sword'lar vs" diyor, dnr diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benim dedigim yerlerde bulursun agalit. Full Throttle falan bulmustum magicten mesela. hala duruyorlar mi emin degilim yalniz. gidi pbakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Fistan said: oynicak mısın? yok. sırf artislik. sdfsdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 niye lan phantasmagoria oynanabilir ilki 7 ikincisi 5 cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ikide baya vuruş vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kaede said: ikide baya vuruş vardı afasasdassa aynisini dusundum bende her cdnin sonunda saveleri wardi bizde bole son yapilcak ise kdar gelinmis tikliyosun sevisme videosu cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1 gene neyse bi tane vardı yamulmuyorsam da iki felaketti yahu softcore bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AltF4 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 DiadanLocke said: Kadikoyde bahariyeye cikarken sol tarafta bir sanatcilar sokagiydi galiba heykel var hatta gorursun, orada bir dukkan vardi satiyor eski oyunlari. Sonra bakirkoyde tren istasyonuna yakin bir anaokulu var, oradan carousel tarafina yururken saginda magic bilgisayar var, genelde bir motorsiklet oluyor onunde park edilmis. orada herseyi bulabilirsin. teşekkür ederim özellikle işte o Kadıköy'dekini çok duydum ama tam yerin tarifini bilmiyordum bugun mutlaka bakıcam oraya magic bilgisayara da bi uğramak lazım aslında. Bu arada konu 'phantasmagoria ne oyundu bee, ikincisi de çıkmıştı hatta' ya döndü bi anda :P Konuyu dağıtmadan başka böle mağaza bilen varsa paylaşsa da bilgilensek beraberce:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bak ya direk sopayla da dürtmüş e iyi madem kadıköyde bahariyeden rexxe doğru inerken bkden bi sonraki sokaktan yamulmuyorsam girince sol tarafta joy bilgisayar vardı. indirmeye üşendiğim eski oyunları ordan alırdım kapanmış bile olabilir gerçi uzun zaman oldu gitmiyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fiziksel olarak değilde sanal mağaza istersen, http://www.gog.com/en/frontpage/ burdakiler yeni sistemlerde çalışacak şekilde satılıyor zaten, netekim çok çok eski biçok oyun bayaa zor çalışıyor şimdiki makinalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AltF4 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Norak said: fiziksel olarak değilde sanal mağaza istersen, http://www.gog.com/en/frontpage/ burdakiler yeni sistemlerde çalışacak şekilde satılıyor zaten, netekim çok çok eski biçok oyun bayaa zor çalışıyor şimdiki makinalarda. baya sağlam siteymiş bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Fistan said: oynicak mısın? yok. sırf artislik. aynı babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 alın sanitarium'u elemanın teki türkçe altyazı hazırladı bir de onunla deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Türkçe altyazı neden? güzel, değişik eğlenceli vs olmuş diye mi? yoksa yetoyuz diyemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 AltF4 said: DiadanLocke said: Kadikoyde bahariyeye cikarken sol tarafta bir sanatcilar sokagiydi galiba heykel var hatta gorursun, orada bir dukkan vardi satiyor eski oyunlari. Sonra bakirkoyde tren istasyonuna yakin bir anaokulu var, oradan carousel tarafina yururken saginda magic bilgisayar var, genelde bir motorsiklet oluyor onunde park edilmis. orada herseyi bulabilirsin. teşekkür ederim özellikle işte o Kadıköy'dekini çok duydum ama tam yerin tarifini bilmiyordum bugun mutlaka bakıcam oraya magic bilgisayara da bi uğramak lazım aslında. Bu arada konu 'phantasmagoria ne oyundu bee, ikincisi de çıkmıştı hatta' ya döndü bi anda :P Konuyu dağıtmadan başka böle mağaza bilen varsa paylaşsa da bilgilensek beraberce:)-D niye konu onun ustune onu konusun lan diye bi zounluluk yok ki amaci bu forumun guzel oyunda phantasmagoria evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aluriel said: Türkçe altyazı neden? güzel, değişik eğlenceli vs olmuş diye mi? yoksa yetoyuz diyemi ? şöyle tahmin ediyorum.. sanitartirum'u oynadığımızda buradaki genel kitlenin yaşı küçüktü.. ingilizce de yetersizdi.. şimdi tamamını anlayarak oynamak isteyebilir bir grup.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gog da iyi kazıkçıymış ha, 10 dolara orange box aldım ben be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 O gurubun İngilizcesi şimdi iyi olamaz mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dreagloth said: O gurubun İngilizcesi şimdi iyi olamaz mı =) elbet olabilir ama türkçe altyazının çok başarılı olduğunu okudum ondan şey ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar