Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Eminim cok kolay bir coding kısmı var,geldigim okulda direk 2. sınıftan basladıgım icin,1. sınıfta gosterilen c++ ders iceriginden yoksunum :D Bir kac sene once 1 donem c dersi almıştım ama aklımda fazla birşey kalmaıd dogal olarakdan. Simdi c++ da yapılacak proje su : -klavyeden arda arda girilen n tane sayı okunacak -Bu n tane sayı Quiksort? metoduyla sıralanacak -m sayısına en yakın sayı bulunacak *n ve m degerleri kullanıcı tarafından belirlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sayilar ardisik giriliyosa, zaten sirali olmuyolar mi? ben mi ardisigi yanlis hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 www.programlama.com google -> "c++ bubble sort source" 30 dakkanı alır max, hem kurcalarken fazladan kod görmüş bişeyler öğrenmiş olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bubble yerine quick yazican sen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ardışık ne harbiden. ardışık derken peşpeşe sayı girilcek demek istemiş olsa gerek, 1,5,2,6,4,3 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tmm be düzelttim :D bidaha düzelttim şimdi tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://mathbits.com/mathbits/compsci/Arrays/Quick.htm unlu bi coder atasozu vardir, reyou said: en sevdigim kod, koplaya yapistir koddur. yok lan saka saka coder degilim ben, ogrenmeye calisiyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 int sayi = 0; int array[500]; int i=0; cout<<"sayi gir lan (durmak için -1 gir)"; while(sayi != -1) { cin>>sayi; arrayim[i] = sayi; i++; } //tamam simdi sıraya sok for(j=0;j for(k=0;k if(arrayim[k]) { int temp = arrayim[k]; arrayim[k] = arrayim[j]; arrayim[j] = temp; } for(m=0;m cout<; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 üstteki bubblesort olmuş arkadaşın istediği quicksort :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar