attention Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 uyku uyku değil baygınlık oldu uykum gelmiyo hiç günlerdir dönüp duruyorum yatakta sabah 5te bayılıp derse gidemiyorum ne içeyim uyumak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 anason çayı iyi geliyormuş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Direk rakıyı vursun onun yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ıhlamur/ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attention Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o da sağlıklı uyku olmaz bayılmak olur (rakı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attention Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 her haltı buldu bilim insanları bi şu uyku ihtiyacına çözüm bulamadılar. uykuyu hayatımdan çıkarmak istiyorum komple hep uyanık olsak ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 attention said: her haltı buldu bilim insanları bi şu uyku ihtiyacına çözüm bulamadılar. uykuyu hayatımdan çıkarmak istiyorum komple hep uyanık olsak ne güzel olur helal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ayran/yoğurt/cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sex-alkol-uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 en çok uyku getiren şeylerden biri de huzur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sex-alkol-uyku kaç saat-kaç saat-kaç saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benim ders. notları açtıktan 6 sn sonra esneyemez bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar