Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüketici hakları , telefon tamiri , nasıl olucak bu iş ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi, 2 ay kadar önce ingiltereden alıp bir iphone yolladı kardeşim.malum orda ucuz bayağı 2. elleri (350-400 tl)
bi tane zaten uzun zaman önce almıştı sorunsuz kullanıyorum onu, ucuza denk gelmiş birisi para lazım bro alırmısın 300tl ye demiş, tertemiz 3 hafta kullanılmış alet, aldı tabiki direk yolladı bana gg'de 700 e falan satarım kar olsun baabında. gel gelelim, şanssızlıktan firmware update yaparken telefonun wireless'i gitti (bir çok insan iphone da aynı sorunu yaşamış , kronik bir sorun wireless olayı)
telefonun garantisi olmadığından
www.iphoneservis.com 'a gönderip tamir ettireyim dedim.
bu adamlar www.ingilizanahtari.com 'un da sahipleri
ve bayağı bi insan tamir ettirmiş adamalar gayet yapıyor yani olayı. okudum ettim . aradım telefonla konuştum gönderin yaparız dediler.
6 hafta kadar önce gönderdim tertemiz telefonu.
40 kere kadar telefonda konuştuk "oldu oluyor" "yarın oluyor" "az kaldı bitiyor" diye oyalayıp oyalayıp en sonunda "olmuyor" diyip 2 gün önce gönderdiler geri kargoyla. telefonun wireless'ini tamir etmediler, 6 hafta oyaladılar, tertemiz camı parlayan telefonun ekranı benim 6 aydır kullandığım telefondan 10 kat kötü durumda, hayvan gibi çizikler var betona çizilmiş gibi, ve konuşurken ekrana yanağınızın deyip düğmelere basmanızı engelleyip ekranı konuşma esnasında karartmaya yarayan sensör bozulmuş, konuşurken yanak bişeylere basıp duruyor, ve şarjı artık 5 saat gidiyor (kendi kullandığım aynı koşullarda 2 gün gidiyor, bu hale nasıl geldi anlamıyorum) kısacası telefonun ANASINI ...mişler. çok sinirliyim.
kargoyla yolladığım için telefonu elimde makbuz sözleşme vırt zırt yok . ama kargo şirketlerinin kayıtlarından oraya gidip geri dönme belgelerini bulabilirim.

bu adamlara ne yapabilirim ? yarın tüketici haklarını arıycam, ne uğraştırır ne çaba gerektirir ne masraf olursa rağzıyım peşini bırakmak istemiyorum bu işin.
bilen eden vardır hiç böyle işlere kalkışmadım daha önce.
olur mu bişey ? bi sonuç elde edebilir miyim bunları sormak istiyorum.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

cihaz karışmıştır orda belki

ben de onu düşündüm başta ama kutusu ile telefonun imei aynı kontrol ettim. telefon doğru. sadece tahminimce 6 hafta boyunca fayansa sürtmüş duvara vurmuş yollamışlar.

aynen yarın arayıp analarının bacılarının ayfonu hakkında düşüncelerimi belirticem zaten bütün benliğimle.
Mesaj tarihi:
biraz sert çık adamlara biraz gider yap tepkilerini ölç, baktın olmuyor sedat pekerin yiğeniyim ulan filan yap o da olmazsa bu telefon rahmetli anamdan hatıraydı yapılırmı abi bu bana diye ağla, baktın bu da yemiyor olmadık saatlerde arayıp kısık bir sesle "o ayfona ne yaptığınızı biliyoruummmmmmm" de
Mesaj tarihi:
Coder said:

biraz sert çık adamlara biraz gider yap tepkilerini ölç, baktın olmuyor sedat pekerin yiğeniyim ulan filan yap o da olmazsa bu telefon rahmetli anamdan hatıraydı yapılırmı abi bu bana diye ağla, baktın bu da yemiyor olmadık saatlerde arayıp kısık bir sesle "o ayfona ne yaptığınızı biliyoruummmmmmm" de

sdgjlsdfljk şu geldi aklıma;

Ari Gold: What I'm capable of doing and what you're capable of doing are two totally different things.
E: So what would you do?
Ari Gold: I would make a scene of biblical proportions. I would lie, scream, beg, borrow, and steal. If that somehow didn't part Amy Miller's legs then I would call racism and I would yell for all to hear: "you're really gonna fire my poor black client off the show he CREATED? I'm calling the NAACP, The Reverend Sharpton and the ghost of my man, Malcom X!"
Mesaj tarihi:
mal E becerememişti. ben becericem yarın çok güzel bi ses tonuyla, arada gaza gelip arada sakinleşerekten. yapılan çok büyük ayıp ama.
hiç olmadı atlar giderim ankara 1saat 15 dakka sürüyo nede olsa.
sedat peker dayım zaten. cidden.
  • Yeni Oluştur...