escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 cok gerginim. anlamadım gitti. önüme gelen herşeye sinirleniyorum. anneme de bagırdım az önce gidip zar zor gönlünü aldım. jenerasyon eksikliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 anneye bagırma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ergenlik zor zenaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yersin kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 11günde 271 msj iyi kasıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 taktik ver biraz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 jenerasyon eksikliği derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 heh bide böle diyolar iyice sinirleniyorum. ya post kasıp bişimi geçcek elime? yada bütün madalyalar bende olunca daha mı itibar görücem. geçin abi bunları. ergenlikle falanda alakası yok. geçtim ergenliği. her insana gelir arada. banada geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 pati de forsun olur kızlar öm ne cevap verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yok abi ne kızı işim gücüm kız olsa giderim yonjaya facebookta tanımadıgım kızları ekler msnlerini alırım. ayrıca sıfırlasınlar mesajımı yapabiliyorlarsa. nick altınada balon koysunlar. ben mesaj atıyım ama mesaj sayım yükselmesin. ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben denedim pati hatun kaldırma konusunda daha verimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yonja çok kötü bi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 saka bir yana hepsi bacımdır burdakiler geyik yapıyoz surda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fraction Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 aehaeh hatırlarımda yonjaya zamanında coca colanın sanırım kampanyası vardı gold üyelik fln yapardı 1 hafta boyunca . ne günlerdi onlarla uğraşırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar