Farinal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oha lan 5te yatmıştım şimdi kalktım beynim döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yemek ye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sıçtın.olacakları söyleyeyim. gece uyayamayacaksın. sabah erken kalkıyosan uykusuz kalıcaksın bütün gün. eğer yarın da uykuya yenilip öğleden sonra uyursan aynı şeyleri yaşayacaksın. nihahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bişicik olmaz rahat ol. uyku uykunun mayasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sipeyskeyk said: sıçtın.olacakları söyleyeyim. gece uyayamayacaksın. sabah erken kalkıyosan uykusuz kalıcaksın bütün gün. eğer yarın da uykuya yenilip öğleden sonra uyursan aynı şeyleri yaşayacaksın. nihahahah. yok ya hergün sabah yatıp 15 16 gibi kalkıyorum bugün biraz fazla uyumuşum o kadar yoksa bi yere kalkmam falan gerekmiyor xlarge yaşıyorum sdfsdds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 senden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ama binbir tane rüya gördüm çok eğlendim birinde evil bi siyasetçiydim mahalledeki diğr parti merkezlerini kapattırmaya çalışıoyrdum gidip elektrik saatlerini bozuyordum kaçak kullanıolar diye ihbar ediyordum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar