Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN bölümü açılsın mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hon evet competetive bi oyun fm değil. birinin turnuvaları oluyo muhtemelende olmaya devam edıcek, özellikle avrupada, fm 2010 ekimine kadar oynanıp sonra 2011'e bakıcaz.
ama şimdi şey demek komik "fm oynıyan ınsanlar futball oynadığını sanıp kendını kandırıyo" falan, araba yarısı oynıyanlarda, araba kullndığını sanıpmı kandırıyo, ucak oyunu oynıyanlar ucak ucurudğunu vs vs

Yok yanı öle değil, bi oyunun comptetive olmasıyla simulasyon olması arasında ilişki yok. Ha simulasyon olmıyan oyunlar gercekcilikle kafalarını yormayıp daha guzel oyun mekanikleri yaratabiliyo, daha rahat denge sağlıyabiliyo bu yuzden bi adım öndeler ama bu simulasyonların hiç şansı yok demek değil.
Mesaj tarihi:
abi evet de ben onu kötü anlamda söylemedim.
futbol hakkında hondan daha çok şey yazılır dediler 1 2 kere
ben de oynadığınız oyun futbol değil simülasyonu sadece dedim.
"Oynadığınız şey gerçek değil o yüzden saçma" değil olay.
Mesaj tarihi:
Hondan daha çok şey yazılır demedik de bizde de 6-7 topik açacak kadar değişken ve malzeme var. hon compettive olduğu için her oturum önces ve sonrası bir sürü şey konuşulur ve her oyunda bir çok deneyim sunduğu için tabii ki çok şey konuşulur. Ama hon'u konuşulma açısından üstün kılan şey kısa süreli oturumlarla defalarca oynanan compettive bir oyun olması. Yoksa değişkenler ve derinlik açısından fm'den ütün falan değil. Altta kalır demiyorum ama üstün değil yani. :)
Mesaj tarihi:
başkalarına karşı yarışamıyorsun, piksel yenmece

hoş şu topic e şunun üstüne bişey yazmaya gerek yok
nileppezdel said:

e-spor denen şey de gerçek spor yapamayan ama spor yaptığını zanneden loserların kendiniavutmsı derim ben de o zaman :)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

e-spor denen şey de gerçek spor yapamayan ama spor yaptığını zanneden loserların kendiniavutmsı derim ben de o zaman :)

http://theanteheroes.com/Humor/MassFacepalm.jpg

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Mesaj tarihi:
Abi neden yazdıklarımı okumadan facepalm koyuyorsunuz? Orda maytap geçiyorum anlayamıyo musunuz ya? Hayır ben de e-spor seven bi insanım, online gaming de çok güzel bir şey. Ekmek saçmalayınca ben de aynı saçmalıkta karşılık verdim. Ne var bunda? Şaka yani, anlayın, şaka..

Facepalmlık durum yok, ciddi değildim, şaka :)
Mesaj tarihi:
Eee yeter ama bu ne yani ciddi olduğumda katılmazsınız beğenmezsiniz söversiniz şaka yaptıımda şaka olduğunu anlamazsınız yine söversiniz. Bence nilepe sövme bölümü açılsınhep beraber sövün yani.
Mesaj tarihi:
eski said:

hon ne ki

forçen said:

haydi oradan narsist

asf.

abvblizzard said:

GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek.

cirkinlesmis, cirkeflesmis, leşleşmis burda resmen.

hon bolumu acilsa da olur acilmasa da ama aktif olarak oynayan bi grup var oyun geldiginden beri, paticik icinde 2 3 klan var, hani acarsaniz bizim icin iyi olur, cok ölü bi bolum de olmaz, oyunu oynayan insanlar forumun en leş trolleri arasinda =P

acmazsaniz da bu bolumde boyle takilcaz yapcak bisi yok.

fm cok igrenc bi oyun.

bye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...