aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 konusucak cok seyimiz var, lutfeeeeeeeeeeeeeeen.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tunch said: insanların bi oyunu bu kadar sahiplenmesi çok hoşuma gidiyor :) in hon you trust sahiplenmek değil ki hon a bölüm açılsın diyoruz sen gelip fm bölümü yok gereksiz gibi saçma sapan bişey yazıyosunuz. oyun fanboylugu yapan sensin biz senle dalga geçiyoruz.
varlok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 + kaç? update var da, bi slot ayırsanıza ^^
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abvblizzard said: tunch said: insanların bi oyunu bu kadar sahiplenmesi çok hoşuma gidiyor :) in hon you trust sahiplenmek değil ki hon a bölüm açılsın diyoruz sen gelip fm bölümü yok gereksiz gibi saçma sapan bişey yazıyosunuz. oyun fanboylugu yapan sensin biz senle dalga geçiyoruz. o söylediğin şeyleri ne zaman yazmışım bi quote la bakalım , sonra gel dalga geç :) en başta ben dedim "gerekli" diye , "okuduğunuz anlayın" demiyorum boşuna :) tunch said: forumlara alt başlık sistemi gelmeli ; en azından bilgisayar ve mmo bölümü için.. 1 oyun için sadece 1 topik açılıyor olması , muhabbeti kısıtlıyor. alt forum olması ana sayfada kalabalık da yapmaz hem
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tunch said: oyunun derinliği daha farklı olabilir ; ama kimse "oyun derin" diye forum kirliliğine sebep olmamalı. verdiğim örnekte olduğu gibi , sizin burada yaptığınız çöplük harekatını , FM de veya çok daha "sığ" oyunlarda birçok kişi yapabilir. eğer serbestse ben yarından itibaren başlayabilirim. burda benim anladığım şey, hon'da açtığımız topiclerin çöplük olduğunu iddaa etmen. ben mi kıtım?
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çöplük harekatı = sürekli topik açma / forum kirletme içeriğe bişey dediğim yok :) yine aynı şekilde qutoelenen mesajda , bölüm açılmasın/oyun kötü/kakanızı temizleyin benzeri bi itham da yok. bi daha ek : ayrıca hon'da topik açmıyorsunuz , genel forumda açıyorsunuz :) hon bölümünüz olsun istediğinizi açın bizi ilgilendirmiyor. hoş burdakiler de ilgilendirmiyor , bölüm açılmasın demediğim için , ters şekilde tepki görünce insan adam akıllı bi cevap da veremiyor :)
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hmm.. benim tanımını bildiğim çöpten çok uzak bir kavramdan bahsetmişsin o zaman... çöp nedir? tanımını yapmanı istiyorum.. ha bide şu var.. tunch said: bu arada kendi adıma söyliyim ; HER popüler oyunun kendi bölümü olması taraftarıyım , hon olsun diablo olsun bilimum popüler/iyi oyun olsun derinlik şart değil bölüm açılması/konuşulması için. ha siz "en iyi oyunu biz oynuyoruz" olayına getiriyosunuz gerçi , çok kompetif insanlar olduğunu belli :D bu ne? bi oyun yapalım, hiçbi detayı olmasın, sadece diğerlerinden değişik, tamamen farklı bi tarzı olduğu için insanların ilgisini çeksin, ama hiçbi oyun bilgisi falan gerektirmesin.. bunun bölümünü açalım mı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Abi şaka mısınız nerenizle okuyosunuz atılan mesajları ya? Çöplük harekatı derken bir oyunun 10-15 tane başlığının olmasısebebiyle "bilgisayar oyunları" bölümünü domine etmesi ve kirletmesi anlatılmakta. En baştan beri de hon bölümü olmalı, hatta böyle popüler her oyunun alt bölümü olmalı diyor tunch. Sanki adam açılmasın hon bölümü hatta hon konuşulması yasaklansın deiş gibi muamele ediyosunuz valla komik. FM'ye 2 değişken üzerine kurulu oyun demek de imba olmuş zaten ona hiç girmiyorum. Lütfen arkadaşlar okuduğumuzu anlayalım. Hon mesajları çöptür diyen yok, kalabalık ediyor diyen var. Haklı da bunu diyenler :) açılsa bölüm gider güzel üzel orada tartışırsınız, FM bölümü açılmasa da olur tabii ki biz memnunuz tek konuda her şeyi tartışmaktan. Oyunun her değişkeni için topik açma gerekliliği hissetmiyoruz, forum kültürü bu bir nevi, bilgisayar oyunları bölümünde her oyun tartışılmalı ve tek oyun domine etmemeli bölümü
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Adam kendi adına konuşabiliyorken sen niye atlıyorsun ben de onu çözemedim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 YA NILEP allah askına oyunun ne degiskeni var, istediğin kadar yazı dök fm hakkında, sana honla ilgili 10 katı yazı dökerim üşenmesem türkçeye çevirip elle tekrardan yazmaya.hala aynı saçma argümanı sürdürüyorsun
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Cassiline said: Adam kendi adına konuşabiliyorken sen niye atlıyorsun ben de onu çözemedim. kendi adına konuşanı takmıyorlar ve anlamıyorlar ya da yetemiyorlar. Birlikten kuvvet doğar ondna ben de yazdım :) @spark: Abi oyna oyunu. Futbol kadar değişkeni olan spor gayet azken gelip burada saçma bir sidik yarışına girme benimle. Ben hon'da değişken yok demiyorum, var ki yeni bölümü açılsın herkes kazansın diyorum :) Ama bir menejerlik oyununa, muhtemelen oynamadan, ya da tatsız bir şekilde yetemeden "2 değişkenli oyun hede hödö" demek de komik oluyor yani
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Futbol bir spor. HoN artık resmi olarak bir e-spor. Fm değil. GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 e-spor denen şey de gerçek spor yapamayan ama spor yaptığını zanneden loserların kendiniavutmsı derim ben de o zaman :)
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 2 ligten takım alıp 3-4 sezonda şampiyonlar ligi finali oynadığın oyuna bölüm mü istiyorsun ? cidden soruyorum bunu.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 -ben kakayı 3 tl ye aldım. sen kaça aldın? - kaka resmen sıçtı takıma attım. -taraftarlar kafama taş attı yaaa. gibisinden muhabbet dondurucekler heralde.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 İstemiyorum zaten. Başkası ortaya attı o fikri. Ama gayet de hon kadar değişkeni olanbir oyun. Online olarak 8 kişiyle oynanıp 1 saatte oturumu bitmiyo diye yetersiz mi abi oyun? :) Biz hon'a bok atmadık ama hon fanboiları gelip fm'ye bok attılar. Ne gerek var yani böyle hareketlere? Kalabalık ediyolar bölümleri açılsın rahatlayalım dedik. Bir de tabi biz o kadar farklı topik açabilecekken, sadece fm üzerine büyük forumlar varken tek topikte her şeyi konuşuyorken hon'cuların bölümde 10 tane falan farklı topik açarak kirlilik yarattığını düşünüyoruz. Bunu söyledk işte :)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 abvblizzard said: Futbol bir spor. HoN artık resmi olarak bir e-spor. Fm değil. GH oynayan adamın gitar çaldığını zannetmesi gibi bişey oynadığınız oyunu futbol zannetmek. bu bıraz olmamış.
Öne çıkan mesajlar