Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün ehliyetim elime geçti de , artık ehliyetle ilgili yapmam gereken bir şey kalmadı değil mi ? Bir yerlerde duymuştum 2 sene stajyer ehliyeti sonra yeniden alıyorsun vs.vs. falan varmıdır böyle bişey ?
Mesaj tarihi:
içinde "bekaret" in de bulunduğu bir çok unusur arasında, EHLİYET kaybedilmemesi gereken en birinci şeydir.. kaybedince bi daha çıkartmak cehennem azabı olur..

tek yapman gerken şey kaybetmemek..
Mesaj tarihi:
Ehliyette tc kimlik numarası varda, resmi işler için el mahkum yine götüreceksin kimliğini. Ha gece dışar çıkarken falan filan yeterli sadece ehliyetinin olması tabi.
Mesaj tarihi:
devlet kurumuyla yılda 1 kere iş olsun ondada götüriyim sorun değil de işte her an taşıyınca rahatsız oluyorum . fotokopisini çektim onu taşıcam ekstradan sadece
Mesaj tarihi:
Abi haberlerde nüfus cüzdanını kaybetmişte üstüne şirketler açılmış diye yakaran insanları gördükçe hiç taşıyasım gelmiyo . Prosedürü falan da bilmiyorum nüfus cüzdanı kayıplarındaki ondan taşımamayı yeğliyorum
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

içinde "bekaret" in de bulunduğu bir çok unusur arasında, EHLİYET kaybedilmemesi gereken en birinci şeydir.. kaybedince bi daha çıkartmak cehennem azabı olur..

tek yapman gerken şey kaybetmemek..

Çok kolay halletmiştim ya ben. İlkini de buldum sonradan, iki ehliyetim var şimdi.
  • Yeni Oluştur...